Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

De buren spreken er schande van: Le Palais Napoleon in Golfe Juan.

Door in Blog met 0 Comments

le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijk

 

UPDATE: Dit appartement is uiteraard verkocht. Maar het geeft wel aan hoe fijn het is om in Golfe Juan te wonen. Of een tweede huis te hebben. Kijkt u hier voor ons actuele appartementen aanbod in Golfe Juan.

Wie echt op stand wil wonen aan de Zuid Franse kust met een prachtige jachthaven en de stranden letterlijk voor de deur, kan nu een supervoordeeltje scoren. In het zeer exclusieve Le Palais Napoleon staan diverse appartementen te koop; de goedkoopste kost vandaag de dag bijna 800.00 euro. Maar dit perfect onderhouden twee kamer appartement op de eerste verdieping, gaat deze zomer weg voor 599.000 euro.

Voor de veeleisende liefhebber van de Zuid Franse kust is alleen maar mooi weer, lekker eten en ongestoord woongenot natuurlijk niet voldoende. Bij een luxe appartement horen ook wat extra’s die het leven extra aangenaam maken zoals een indrukwekkende smeedijzeren entree waar een portier u en uw gasten netjes binnenlaat. In Palais Napoleon vindt u natuurlijk een lift naar uw appartement en naar uw zwembad dat voor het gemak en het uitzicht op de bovenste verdieping is gevestigd. Alleen de 5 sterren hotels bieden deze service, maar bij dit appartement is dat zwembad inbegrepen.

Hier wonen is werkelijk een privilege. Het appartement in Le Palais Napoleon ligt op de 2e verdieping en biedt een adembenemend uitzicht op de haven van Golf Juan en de Middellandse zee. Het ruime terras nodigt uit tot heerlijke lunches of lange zomerse avonden, terwijl de gezelligheid van de haven met de kleine restaurants op loopafstand ligt, maar buiten uw gehoor. Binnen vindt u twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer, een aparte keuken en een aparte wc. Ruim voldoende voor een grote familie en ideaal als pied-a-terre of voor de verhuur tijdens het drukke zomerseizoen. Verkoopprijs is nu slechts 599.000 euro. Voor de locatie en de faciliteiten een zeer scherpe prijs!

Uiteraard bevindt zich in het gebouw ook een uitgebreide gym en sauna, want u wilt natuurlijk zo lang mogelijk van het leven genieten. Omring u zelf met alle denkbare gemak en een formidabel uitzicht op de Middellandse zee. Deze residentie ligt direct aan de haven, in een stijlvol, beveiligd en zeer gewild domein in Golfe Juan. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke bezichtiging in Palais Napoleon. Mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijk le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijk le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijk le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijk
le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijk

Share This