Altijd al een eigen appartement willen hebben in het hart van Lissabon? Dit 1 slaapkamer appartement vindt u in de bekende Rego buurt, in het midden van de Avenidas Novas en op slechts een paar minuten lopen naar de University Campus van Lissabon. Volledig gerenoveerd, ingericht en voorzien van alle gemakken. U kunt meteen genieten van uw leven in Lissabon! Het is ook een gezond appartement want het ligt op de eerste verdieping in een authentiek gebouw zonder lift. Het 1 slaapkamer appartement in de Rego wijk in het centrum Lissabon heeft een woonkamer met volledig ingerichte open keuken, een washok, een badkamer en een slaapkamer.

1 slaapkamer appartement Rego centrum Lissabon, dichtbij Universiteit

1 slaapkamer appartement centrum Lissabon, Rego district

Deze bekende Rego wijk bruist als geen ander en heeft een groot aanbod winkels, restaurants en services om uw verblijf in Lissabon plezierig te maken. Om u heen stapt u zo op de bus, metro en trein. Het 1 slaapkamer appartement in het centrum van Lissabon op de Avenidas Novas is centraal gekregen en de perfecte investering voor een kort of lang verblijf in de hoofdstad.

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en betrouwbare onroerend goed dienstverlening in Portugal via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203.

1 slaapkamer appartement centrum Lissabon, Rego district

In samenwerking met een van meest gerenommeerde makelaars van Lissabon en omgeving helpen we u het huis te vinden dat u zoekt. Kies voor onze professionele en bewezen huiszoek service als u wilt investeren in luxe onroerend goed in Portugal. Bekijk op onze internationale site ons volledige aanbod appartementen en luxe villa’s in groot Lissabon en Porto.

Investeren in onroerend goed in Portugal is een goed idee. Lissabon en Porto zijn erg populair en veel gevraagd vanwege de traditionele architectuur, de moderne levensstijl, de beste restaurants en de prachtige stranden. In Lissabon en Porto geniet u van het gevoel van het oude Europa. In deze regio ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, diensten, kwaliteit en veiligheid. Onze lokale partner is een van de oudste en meest gerespecteerde makelaars in de regio en heeft dezelfde kwaliteitsnormen als wij.

Locatie