Dichtbij natuur en stad: deze nieuwbouw voor 2022 in Mandelieu ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum van Mandelieu-la-Napoule maar ook middenin de natuur. Het bruisende Cannes bevindt zich op slechts 9 km. Dit project vormt de perfecte verbinding voor kopers die dichtbij de natuur willen wonen en tevens dichtbij de stad. Maak uw keuze uit 24 nieuwe appartementen; in grootte variërend van 2 tot 4 kamers.

Aan de achterzijde van de gebouwen lijkt de residentie één te zijn met de natuur eromheen. De residentie wordt aan het zicht onttrokken door een elegante landschapsarchitectuur. Wie verder kijkt, voorbij de seringen van India, de sinaasappelbomen en andere vegetatie ontdekt twee kleine gebouwen met afwisselende lijnen. De verbuiging van de gevel, de grote terrassen, de afwisseling van kleuren en het dubbelzijdige dak: het is een samenspel tussen de natuur en architectuur.

Omringd door de met bomen omzoomde hoogten van Mandelieu en de privétuinen, geniet u hier in een groene omgeving. Voor de bewoners is er een overdekte parkeergelegenheid en een grote fietsenstalling want de natuur roept! U kunt heerlijk fietsen in de omgeving van Mandelieu en het glooiende achterland. De residentie ligt bij het oranje driehoekje rechtsboven in deze foto.

Dichtbij natuur en stad: serene nieuwbouw Mandelieu

De appartementen zijn ruim van opzet en hebben grote buitenruimtes als balkons, terrassen en tuinen. De gunstige ligging zorgt voor een weldadig zonlicht dat u in ZuidFranse sferen brengt. Ook al woont u straks middenin het groen, u bent toch dichtbij alle voorzieningen. Het stadscentrum van Mandelieu-la-Napoule ligt op slechts 1,5 km afstand, dat is nog geen 5 minuten fietsen. Dankzij de snelle toegang tot de snelweg A8 bereikt u Nice en Fréjus in 30 minuten. Dit project is een ideale plek voor wie geen keuze kan maken tussen een stadsappartement of een leventje als in de Provence.

De nieuwbouwappartementen in Mandelieu hebben een 5 sterren afwerking en zijn voorzien van tien jaar garantie.

– Tegels naar keuze formaat 60x60cm
– Ingebouwde kasten in alle kamers
– Aardewerk op de vloer in de badkamers
– Elektrische rolluiken in woonkamer
– Warm/koud mono-split airconditioning in de woonkamer
– Inbouwkasten in de slaapkamers
– VIGIK-poort

Nu reserveren voor 2022: serene nieuwbouw Mandelieu-la-Napoule

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan contact met ons op. Wij activeren dan een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie