Een tweede woning als vakantie adres in centrum Antibes, dat is de perfecte investering. Ideaal gelegen in het hart van Antibes aan de Franse Rivièra en dicht bij de Cap d’Antibes. In de rustige woonwijk l’Ilette bent u nog maar 2 stappen verwijderd van de zandstranden van Plage Salis aan het begin van de Cap d’Antibes. U zit ook zo in de oude binnenstad van Antibes en de stadswal. In Antibes centrum is het hele jaar door van alles te doen; van internationale evenementen tot lokale culturele activiteiten. Wie het hele jaar door wil genieten van het bruisende Zuid Franse leven, zit in Antibes op de perfecte locatie. U vindt direct in de buurt alles voor aangenaam verblijf; winkels, stranden, restaurants, het treinstation en de luchthaven van Nice Cote d’Azur op slechts 30 minuten.

Nieuw appartement kopen in centrum Antibes Côte Azur

Op loopafstand Cap d’Antibes, nieuw 2 slaapkamer appartement

Antibes biedt haar inwoners en vele internationale toeristen de perfecte harmonie tussen kunst en levenskunst, tussen musea en de Provençaalse markt, tussen muziek en de zee. Deze nieuwbouw in Antibes centrum onderscheidt zich door de resolute en moderne bouwstijl met Venitiaanse houten jaloezien aan de buitenkant. Het geheel ademt klasse uit, mede door het gebruik van luxe natuursteen. Uniek voor de penthouse bewoners is de toegang tot het dak dat een eigen parkje krijgt met palmbomen. Er zijn slechts 16 appartementen verdeeld over 5 etages met kantoren op de begane grond.

 

Nieuw appartement kopen in centrum Antibes, vlakbij Cap d’Antibes

De inrichting en afwerking is op hoog niveau met grote tegels (60×60), compleet ingerichte badkamers en doucheruimtes, omkeerbare airconditioning, intercom installatie. Het RT 2012 label zorgt voor optimale thermische en geluidsisolatie en voldoet aan de meest veeleisende milieunormen. En die zijn streng in Frankrijk dat voorop loopt met klimaatbeheersing. Deze beveiligde nieuwbouw residentie in het centrum van Antibes heeft 35 ondergrondse parkeerplaatsen met 3 kelderverdiepingen. De ideale ligging garandeert u een uitstekende kwaliteit van leven in Antibes en perfecte ROI van uw vastgoedbelegging vlakbij Cap d’Antibes.

Nieuw appartement kopen in centrum Antibes Côte Azur

Actuele prijzen nieuwbouw appartement Antibes, bij Plage Salis Côte Azur

 

 

Locatie