Gelegen in het hart van een geliefde wijk door de rust en nabijheid van Port Vauban en het oude Antibes, zijn dit uiterst comfortabele nieuwbouw appartementen met een geweldig uitzicht op de Baie des Anges en de bergen. Gelegen tussen Nice en Cannes, biedt Antibes een authentieke kwaliteit van leven. Een Zuid Franse stad met vele gezichten; charmant vol geschiedenis, ontspanning direct aan zee en de internationale ambiance door de luxe jachthaven.

Antibes nieuw appartement kopen

In de zeer gewilde wijk Le Puy verschijnt dit gebouw dat sereen op een heuvel ligt. In een sobere en eigentijdse stijl is dit nieuwe appartementen gebouw slechts drie verdiepingen hoog, met een groen eco dakbedekking en omringd door fraaie tuinen en luxe villa’s. Dankzij de L-vorm van het gebouw, bieden de appartementen een goede oriëntatie op Zuid-West, Zuidoost en Noordwest. Sommige appartementen hebben een prachtig uitzicht op de zee, de bergen en het Mercantour natuurpark. Andere appartementen hebben een deel hiervan.

Antibes nieuw appartement kopen met zeezicht in rustige wijk

In alle gevallen woont u hier in Antibes op een prachtige locatie. De nieuwbouw residentie is geheel afgesloten en heeft een binnentuin waar olijfbomen, vijgenbomen en laurierstruiken staan. Vanuit hier wandelt u naar uw nieuwe appartement in Antibes. Of u parkeert in de ondergrondse garage en neemt de lift naar uw etage. De afwerking voldoet aan de laatste normen voor geluid, energie met elektrische rolluiken voor iedere kamer. Ook de veiligheid is op een hoog niveau met videophone, deurcodes en zeer stevige voordeur met A2PVV sloten en de lift kan alleen worden bediend met een badge.

Wilt u in Antibes een nieuw appartement kopen?

Prijzen

Appartement #71 3e etage, 1 slaapkamer. 35,8 m2. Terras 1,1 m2. Prijs 253.000 euro incl gesloten garagebox.

Appartement #76 3e etage, 1 slaapkamer. 35,8 m2. Terras 1,1 m2. Prijs 264.000 euro incl gesloten garagebox.

Appartement #85 1e etage, 2 slaapkamers. 57,2 m2. Terras 19,6 m2. ZEEZICHT! Prijs 373.000 euro incl gesloten dubbele garagebox.

Appartement #59 Begane grond op de hoek, 1 slaapkamer. 53,19 m2. Tuin 96,2 m2. ZEEZICHT! Prijs 423,000 euro incl gesloten garagebox.

Appartement #78 3e etage, 2 slaapkamers. 61,6 m2. Terras 14,3 m2. Prijs 402,000 euro incl dubbele garage box.

Appartement #58 Begane grond, 2 slaapkamers, 65,8 m2. Tuin 50 m2. Prijs 507,000 euro incl dubbele garage box.

Appartement #79 3e etage, 2 slaapkamers. 71,8 m2. Terras 10 m2. Prijs 439,000 euro incl dubbele garage box.

Informeer naar de laatste beschikbaarheid; dit wisselt namelijk per week.

De dagelijkse voorzieningen zijn dichtbij

Supermarkt op 1400 m,
Winkelcentrum op 2400 m,
Versmarkt op 2400 m
Postkantoor op 2300 m
“Envibus” bus #31 halte “Mexicaines” tegenover uw appartement.
Antibes SNCF train station op 1300 m.
A8 snelweg op 3000 m
Gravette and Port Vauban stranden op 2200 m
Bioscoop met Engelstalige films op 1800 m
Tennis club op 1200 m, zwembad op 1000 m

Nieuwbouw kopen in Antibes

Antibes heeft maar liefst 23 kilometer kustlijn, met kreken en zandstranden die ideaal zijn voor zwemmen en nautische activiteiten zoals zoals vissen, duiken en waterski. Als een stad van geschiedenis en cultuur, bewaarde Antibes de overblijfselen van het verleden: de gevels van paleizen zijn nu historische monumenten, de indrukwekkende architectuur van verdedigingsbolwerk Fort Carré, de robuuste stadswallen. Talloze kunstenaars zijn hier bezweken voor de natuurlijke schoonheid en de smalle geplaveide steegjes en romantische pleintjes waar Antibes om bekend staat.

Antibes bruist op het ritme van het culturele evenementen die het hele jaar worden georganiseerd. Het is tevens een belangrijke hub voor Sophia Antipolis; het Zuid Franse Silicon Valley waar grote bedrijven hun R&D afdeling hebben gevestigd. De internationale boten industrie heeft Antibes als favoriete thuishaven met Port Vauban dat direct aansluit op de gezellige binnenstad met vele restaurants en barretjes. Veel mensen uit de regio gaan graag naar de dagelijks overdekte versmarkt waardoor Antibes 365 dagen per jaar zeer levendig is!

Interesse in Antibes nieuw appartement met zeezicht?

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie