Antibes nieuwbouw biedt u meer dan de voordelen van tien jaar garantie op uw nieuwbouw appartement alleen. Antibes Juan les Pins heeft alle voordelen van de grote stad, maar staat juist bekend om zijn pittoreske en gezellige sfeer. Hier geniet u van een uitzonderlijk klimaat aan Middellandse Zee, de charme van de binnenstad, de imposante oude stadswallen en natuurlijk de zandstranden.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

Antibes nieuwbouw appartementen

Bij deze Antibes nieuwe woningen krijgt u dit allemaal inbegrepen net als de vele internationaal bekende evenementen. Antibes ligt centraal en dus ideaal ten opzichte van Cannes en Nice waarbij u de luchthaven van Nice binnen 25 minuten bereikt. In de luxe en rustige woonwijk Puy wonen mensen graag vanwege de hogere ligging en het daarmee gepaarde verheven uitzicht over de baai. Hier staan alleen maar luxe villa’s en luxe residenties en woont u dus letterlijk en figuurlijk ‘op stand’. Ondanks het panoramische uitzicht ligt het centrum, de winkels en de stranden op slechts 5 minuten rijden. En wie tegenwoordig een elektrische fiets heeft, is net zo snel beneden en weer boven.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

Verfijnde afwerking Antibes nieuwbouw

Deze Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon zijn gevestigd in een drie verdiepingen hoog gebouw, dat ontworpen is door architect Sylvain Gadit, bekend om de verfijnde afwerking. De residentie beschikt over een eigen tuin met bomen en een zwembad. In totaal 14 appartementen zijn verkrijgbaar variërend van 1 slaapkamer tot een zeer luxe en exclusief penthouse met drie slaapkamers. Wilt u nieuwbouw kopen, niet aan de drukke weg of spoorlijn zitten maar wel in de buurt van de gezelligheid? Dan is deze residentie een must-see met een dominante positie in Antibes en een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, de Engelen baai en de Franse Alpen. De appartementen zijn ontworpen om het comfort en de lichtval te maximaliseren; ieder appartement heeft een zonnig terras om optimaal van de  Franse Rivièra te genieten. De appartementen worden uitgevoerd met de beste kwaliteit 60×60 tegels, elektrische rolluiken, gepantserde deuren en schuifdeuren van aluminium met dubbele beglazing.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

 

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

 

Pand Beschikt Over

  • zwembad
  • Panoramisch uitzicht
  • Stijlvolle woonwijk
  • Hoge afwerking

Locatie