Zeer ruim appartement met 3 slaapkamers, direct aan het strand in Santa Eulalia. Op steenworp afstand van de promenade en op slechts een steenworp afstand van het zand.  Het vinden van dit uiterst zeldzame en zeer ruime pand is echt één op de miljoen. Met 91 m2 woonoppervlak bestaat dit prachtige appartement aan het strand uit een prachtige open keuken / eetkamer die leidt naar een comfortabele, grote woonkamer, met openslaande deuren naar een van de twee balkons. Er zijn ook drie prachtig ingerichte tweepersoonsslaapkamers, waarvan er twee ook openslaande deuren hebben naar het tweede balkonterras. Vanaf beide balkonterrassen is het uitzicht op het strand en de oceaan spectaculair.

Appartement aan zee, drie slaapkamers – Santa Eulalia Del Rio, Ibiza

Dit pand is liefdevol gerenoveerd zonder kostendoor een binnenhuisarchitect die bijna alle armaturen en toebehoren heeft geïmporteerd. Laura Ashley limited edition duifgrijze en witte vloertegels worden door het hele pand gebruikt voor een charmant effect. De karakteristieke keuken is voorzien van een witte keramische gootsteen, chromen en keramische kranen en centreert rond een hardhouten en roestvrijstalen eiland. Alle binnendeuren zijn van grenen gestript met prachtige keramische handgrepen. De badkamer heeft een grote douche met traditionele metselwerktegels en chique badkamermeubels in regentschapstijl.

Appartement aan zee, drie slaapkamers - Santa Eulalia Del Rio, Ibiza

Appartement aan zee, drie slaapkamers – Santa Eulalia Del Rio, Ibiza

Naast het uiterst boetiekinterieur, dat een zeer comfortabele thuisomgeving creëert, heeft dit pand ook het voordeel dat het op een perfecte locatie is voor diegenen die genieten van het bruisende leven van Santa Eulalia. Alles is slechts een korte wandeling verwijderd – enkele van de beste restaurants en bars van het eiland, de paseo, het strand, de jachthaven, de steiger om met de boot naar de nabijgelegen stranden of Formentera te varen, boten, bakkerijen, supermarkten en natuurlijk alle belangrijke diensten ook (banken, gemeentehuis etc). Het is een zeer gewilde locatie met de komst van veel luxe hotels, dus ook op lange termijn een slimme investering.

Neem contact op voor dit appartement aan zee, drie slaapkamers – Santa Eulalia Del Rio op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen zoals dit appartement aan zee, drie slaapkamers – Santa Eulalia Del Rio op Ibiza. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Wilt u meer huizen bekijken zoals dit appartement aan zee, drie slaapkamers – Santa Eulalia Del Rio op Ibiza? Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Locatie