Prachtige appartementen te koop in centrum Saint Tropez, op een steenworp afstand van de Place des Lices. De oude Provençaalse bastide staat op een droomlocatie om dagelijks te genieten van de mooie, leuke en lekkere dingen in Saint Tropez. Zoals de typische Provençaalse markt, de winkels en de zonnige terrassen met koude rosés. Saint Tropez biedt een dynamisch dorpsleven waar u al snel onderdeel van uitmaakt.

De haven van Saint-Tropez ligt op minder dan 10 minuten lopen. Tussen luxe en traditie zet deze bastide met appartementen te koop in centrum Saint Tropez de toon. De ligging nodigt uit tot mooie wandelingen te midden van gerenommeerde restaurants en weelderige jachten. Gebouwd rond een groen voetpad, maakt de bastide deel uit van de creatie van een privé domein rond een Provençaalse villa. De twee gebouwen hebben een klassieke en elegante architectuur. Edele materialen, met zorg gekozen, bieden alle gemakken van het moderne leven. De projectontwikkelaar komt uit Parijs; de stad van design en luxe kwaliteit. Dan weet u dat het de kwaliteit op de eerste plaats staat.

Appartementen te koop in Provençaalse Bastide centrum Saint Tropez

 

Appartementen te koop in Provençaalse Bastide centrum Saint Tropez

Dit nieuwe gebouw is prachtig gerenoveerd in de typische Provençaalse architectuur. Met slechts 5 appartementen met minimaal 2 slaapkamers genieten alle bewoners van een lichte en ruime indeling. De appartementen in Saint Tropez profiteren van meerdere oriëntaties voor ideale zonneschijn en bieden een prachtig uitzicht op de groene ruimtes van de Place des Lices. Vrijwel elke accommodatie heeft een buiten terras, een kelder en een parkeerplaats. De Provençaalse bastide biedt ook plaats aan 2 winkels op de begane grond en in de kelder.

Appartementen te koop in Provençaalse Bastide centrum Saint Tropez

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze appartementen in Provençaalse Bastide centrum Saint Tropez voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze appartementen in Provençaalse Bastide centrum Saint Tropez, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze appartementen in Provençaalse Bastide centrum Saint Tropezal eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie