Op nog geen 100 meter van de grens met Monaco verschijnt de komende jaren een waar paleis met een strakke uitstraling. In Beausoleil bieden wij u appartementen aan die vrijwel allen zeezicht hebben in combinatie met de typische Monegaskische hoogbouw. Van studio tot penthouse, een nieuw appartement in Beausoleil is hier nog te vinden en voor een betaalbare prijs.

Wonen in Monaco is immers niet voor iedereen haalbaar; de prijs per vierkante meter breekt ieder jaar weer nieuwe records. Maar wie toch zo dicht mogelijk bij Monaco wil wonen, komt uit in Beausoleil; ook wel de entree van Monaco genoemd. U wandelt hier dan ook rustig de grens over naar uw favoriete restaurant.

Beausoleil appartement : stijlvol wonen in paleis op 100 meter van Monaco

Nieuw appartement Beausoleil kopen

Maak uw keuze uit een simpele studio voor 200.000 euro; een ideale pied-a-terre voor als u naar Zuid Frankrijk vliegt en voor zaken in Monaco moet zijn. Maar ook 1 en 2 slaapkamer appartementen zijn verkrijgbaar onder een half miljoen en dat is voor deze omgeving uitzonderlijk. Dat komt doordat niemand dacht dat er iets fatsoenlijks kon worden gebouwd op dit stukje land. Dat maakte de aankoopprijs interessant. Enkele jaren later werd een nieuwe bouwtechniek ontwikkeld en kon men de plannen gaan maken voor een heus paleis met een scherpe prijs voor de kopers van dit fraais.

Geniet van Monaco, leef in Beausoleil

Een absolute blikvanger op het gebied van onroerend goed is natuurlijk de Odeon Tower. Het hoogste gebouw ooit aan de Zuid Franse kust en er worden honderden miljoenen betaald om hier een appartement te kopen. Gekkenwerk? Misschien. Het gebouw was al uitverkocht voordat de bouw begon.

Beausoleil appartement : stijlvol wonen in paleis op 100 meter van Monaco

Wacht niet te lang met uw beslissing voor een tweede woning op deze locatie dichtbij Monaco. Geniet van al het moois dat Beausoleil en Monaco u te bieden hebben en neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij zijn meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor mensen met een internationale levensstijl. Stuur een mailtje naar info@wonenaandecotedazur.nl of bel op +33(0)770186203. Wij laten u graag de locatie zien!

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie