Deze nieuwbouw appartementen in Beausoleil bieden een prachtig uitzicht op de zee en op Monaco. Een prestigieus project met mooie appartementen van studio’s tot penthouses met grote terrassen. Dichtbij het dak heeft u toegang tot een verwarmd zwembad dat het rijke en exclusieve gevoel zal versterken. De appartementen hier variëren van een en twee slaapkamers tot een groot penthouse. Alle appartementen hebben een parkeerplaats en dat is geen onnodige luxe in Beausoleil. In 2018 kunt u genieten van deze speciale plek om in Beausoleil te leven, dus reserveer snel uw penthouse. Neem contact met ons op voor de laatste beschikbaarheid van de appartementen van 1 en 2 slaapkamers. Wij sturen u graag de exacte prijzen en de brochure. En als u echt wilt investeren in iets van grote waarde aan de Côte d’Azur; waarom combineert u dan niet twee penthouses?


Beausoleil dubbel penthouse 7 slaapkamers en super uitzicht op Monaco

Hoge kwaliteit is hier de standaard; wat had u anders verwacht? Gelegen op een geweldige plek, biedt deze residentie klasse en stijl op elke verdieping. Marmer, aluminium en hout worden gebruikt om een ​​ambiance te creëren die ervoor zorgt dat u hier voor altijd blijft. En waarom niet, het gebouw is perfect voor permanent verblijf. Geweldig als u zaken in Monaco wilt doen, maar u wilt de Franse Rivièra-weg wonen.

Koop Super Penthouse in Beausoleil

De bovenste 6e en 7e verdieping zijn gereserveerd voor penthouses. U koopt een drie slaapkamer penthouse voor 790.800 euro. U kunt echter twee penthouses combineren voor ongeveer 2 miljoen euro, waardoor u meer dan 220 m2 woonoppervlakte en zeven slaapkamers met 100m2 terras en prachtig uitzicht op zee biedt. Vraag naar de plattegronden. Hier zijn de werkelijke prijzen

Beausoleil Penthouse B 602 € 1.060.000 6e en 7e verdieping, 3 slaapkamers en twee parkeerplaatsen met een berging
Beausoleil Penthouse B 603 € 933.800 6e en 7e verdieping, 3 slaapkamers en twee parkeerplaatsen met een berging
Beausoleil Penthouse C 603 € 962.800 6e en 7e verdieping, 3 slaapkamers en twee parkeerplaatsen met een berging
Beausoleil Penthouse C 604 € 1.072.800 6e en 7e verdieping, 4 slaapkamers en twee parkeerplaatsen met een berging
Beausoleil Penthouse C 701 € 790.800 7e verdieping, 3 slaapkamers en twee parkeerplaatsen met een berging

Beausoleil dubbel penthouse 7 slaapkamers en super uitzicht op Monaco

Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Living On The Côte d’Azur is een Nederlands beheerd professioneel eerste contactpersoon voor buitenlandse mensen die onroerend goed willen kopen op de Franse Rivièra en Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Als u zich eerst bij ons aanmeldt, kunt u gratis onze extra diensten en ondersteuning genieten.

Locatie