Wie een unieke villa zoekt, met veel woonruimte en weelderige luxe, komt uit in dit Belle epoque paleis in heuvels van Cannes. De perfecte villa belle époque is geheel gerenoveerd en uitgebouwd met stijl en klasse tot ca 1300 m2 woonoppervlakte. De kamers zijn allen zeer ruim en licht en voorzien van prachtige bewerkte ongekend hoge plafonds. Het paleis ligt in een onder architectuur aangelegd park van ongeveer 5500 m2 met daarin een verwarmd spiegelzwembad en een royaal uitzicht op de baai van Cannes.

Deze Belle epoque villa valt in de hogere prijsklasse en een bezichtiging is mogelijk, echter slechts op afspraak. Wij nemen u even mee naar binnen zodat u een idee krijgt van de indeling in dit Belle epoque paleis.

Belle epoque paleis in heuvels van Cannes

Belle epoque paleis in heuvels van Cannes

Tuin niveau: Entree, hal, gastentoilet en garderobe, Dubbele ontvangstruimte met open haard, kantoor en eetkamer, Volledig ingerichte professionele keuken met koelruimte,

Mezzanine: galerij, zeer grote lounge die kan dienen als biljartkamer of bioscoop, zomerlounge met uitzicht op het poolhouse met bar en kleedkamers,

1e verdieping: grote Master bedroom met kleedkamer, complete badkamer en suite, 4 gastenkamers met badkamer, elk met complete badkamer en kleedkamer, allen met uitzicht op een binnenpatio van ongeveer 250 m2 met 8 m hoogte onder intrekbaar glas.

Belle epoque paleis in heuvels van Cannes

Belle epoque paleis in heuvels van Cannes

Binnen- en buitenzwembad, omkeerbare airconditioning, vloerverwarming, domotica algemeen, lift eigenaar en personeel, perimetrisch en volumetrisch alarm, ondergrondse garage voor 10 auto’s,

Wijnkelder, professionele wasruimte, technische en personeelsruimtes – Er bestaat de mogelijkheid om een ​​zelfstandig appartement van ongeveer 140 m2 te creëren.

Onafhankelijke villa voor het personeel: 1 appartement van 3 kamers in duplex-appartement en 2 studio’s.

Belle epoque paleis in heuvels van Cannes

Koop een paleis in Cannes Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie