Wie op zoek is naar een bescheiden nieuwbouw appartement in Eze op een gewilde locatie, kan hier voordelig een mooie plek onder de zon kopen. In Eze wordt ineens veel verbouwd én verkocht. Daar waar u hijskranen ziet staan, is alles uitverkocht. Maar dit kleinschalige project bevindt zich nog in de sloopfase en daarom kunt u kiezen uit verschillende appartementen, van studio tot twee slaapkamers. Uiteraard is het vermelde appartement met zeezicht een stuk duurder, maar als u tevreden bent met uitzicht op de natuur, het geluid van de kerkklok en het kasteel in de verte, dan nodigen wij u uit om de brochure aan te vragen. U koopt in Eze al een studio van 31 m2 voor 190,000 euro.

Bescheiden nieuwbouw Eze op gewilde locatie

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze bescheiden nieuwbouw in Eze op gewilde locatie voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze bescheiden nieuwbouw in Eze op gewilde locatie neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Bescheiden nieuwbouw Eze op gewilde locatie

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze bescheiden nieuwbouw in Eze op gewilde locatie al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie