Bijzondere villa in La Colle sur Loup met veel ruimte en bijgebouwen. Deze villa is met gevoel voor smaak en design ingericht en ligt dicht bij het dorp Saint Paul de Vence. Zoekt u een originele villa dan is dit sublieme pand volledig atypisch en zeldzaam met een subtiele mix van oud en modern. Wat alle ruimtes gemeen hebben is het geweldige uitzicht op Saint Paul de Vence.Bijzondere villa La Colle sur Loup met veel ruimte en bijgebouwen

Bijzondere villa La Colle sur Loup met veel ruimte en bijgebouwen

Het hoofdhuis bestaat uit een warme entree, een ruime lichte woonkamer met open haard, 4 slaapkamers ieder met eigen badkamer, een mooie volledig uitgeruste moderne keuken. All ruimtes kijken vrij uit over het glooiende Zuid Franse landschap en Saint Paul de Vence. Op het terrein staan verschillende bijgebouwen voor meerdere mogelijkheden zoals een verhuur van B&B, een fitnessruimte, een kantoor en extra logeerkamer. Buiten geniet u van een verwarmd zwembad met zoutfilter, een sauna, een groot poolhouse, een zomerkeuken en 7 parkeerplaatsen.

Bijzondere villa La Colle sur Loup met veel ruimte en bijgebouwen

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie