Zoekt u in Cannes een 2 slaapkamer appartement op stand, in een goede buurt. In een statig gebouw met een concierge? Dit Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas heeft het allemaal. U woont hier op de eerste verdieping van in totaal zeven etages. Daardoor houdt u wel contact met de straat wat het extra levendig maakt. De entree is ronduit keurig te noemen met een eigen binnenpleintje.

Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas

Dit Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een aparte badkamer en toilet. Er is een apart terras en een balkon voor het Franse ontbijt, een gezellige apero of een dineetje.

Wonen in Cannes heeft voor velen iets magisch. U bent immers op de plek waar alle groten der Aarde samenkomen tijdens de vele festivals en feesten. Maar Cannes is ook bijzonder omdat het de charme van weleer goed heeft weten te behouden ondanks alle glamour. Cannes is natuurlijk ook het walhalla voor de shopaholics en fashionista’s, de watersportfans en alle mensen die gewoon van een bruisend stadje houden aan de Middellandse zee. Vergeet ook niet de stranden van Cannes, die zijn schitterend. Net trouwens als de vele strand restaurants.

Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas

Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas

 

Kom naar Cannes Petit Juas

Interesse in dit Cannes 2 slaapkamer appartement in Petit Juas? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LB-Cannes. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Pand Beschikt Over

  • Balneobad
  • Lift
  • Portier
  • rolluiken
  • zonneschermen

Locatie