In een van de meest prestigieuze residenties van Californië met park, zwembad en tennisbaan; zeer luxueus appartement van in totaal 3 kamers, verdeeld over een oppervlakte van 85 m2. Het bestaat uit een woonkamer, een onafhankelijke en uitgeruste keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte en een gastentoilet.

U woont hier in de meest geliefde wijk van Cannes, waar klasse en gezelligheid hand in hand gaan. U wandelt vanaf de residentie zo naar een van de vele zandstranden en naar de bekende winkelstraat de Rue d’Antibes. Natuurlijk behoort het flaneren over de beroemde Croisette straks tot uw dagelijkse bezigheden. Vanaf Cannes Californie beleeft u Cannes in alle rust, met alle drukte onder handbereik. 

Wie van de zee houdt, geniet hier vanaf het zonnige terras van 20 m2 van een werkelijk adembenemend uitzicht op de Lerins-eilanden, de baai van Cannes en het rode Esterel gebergte. Een gesloten garage, een dienstruimte van 14 m ² en een kelder maken dit zeer luxe appartement af. Gelegen op de 11e etage van in totaal 12.

Cannes Californie, luxe residentie met vol zeezicht

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie over dit zeer luxe appartement in Cannes via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen, gazon aanleg en onderhoud, zwembaden tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons wisselende aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Pand Beschikt Over

  • zwembad
  • Tennisbaan
  • Video surveillance

Locatie