Cannes luxe nieuwe appartementen te koop, met zeezicht

Unieke kans om in Cannes luxe nieuwe appartementen te kopen. De echte Cannes liefhebber weet dat het leven in Cannes het hele jaar door bruist. Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht op de oude haven en de eilanden Lerins, voor de kust. Dit project in de stijlvolle wijk Petit Juas heeft nog 5 appartementen te koop, van totaal 23. Binnen de residentie is ook een split-level villa, met directe toegang tot het zwembad. Deze omheinde residentie ligt een verstopte plek in de heuvels van Cannes, in de wijk Petit Juas.

Cannes luxe nieuwe appartementen te koop, met zeezicht

De residentie grenst aan een beschermd bosrijk gebied en is niet hoger dan drie verdiepingen. Bijna alle appartementen beschikken over een uitzicht over Cannes centrum en de oude haven heen. De appartementen hebben ingebouwde airconditioning, een videophone entree, een gedeelde tuin en zwembad en zelfs een aparte ruimte voor fietsen. De prijzen variëren van 270.000 euro tot 1.420.000 euro. Geef ons uw budget en woonwensen door en we sturen u vandaag nog de brochure en de plattegrond van het appartement dat bij uw budget past.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

iphone-mobiel-zuid-frankrijk-app

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

 

Cannes luxe nieuwe appartementen te koop, met zeezicht

 

Pand Beschikt Over

  • Zeezicht
  • rustige wijk
  • loopafstand van het centrum

Locatie