Cannes Palm Beach is erg populair vanwege de zandstranden en La Croisette om de hoek. Deze wijk werd gebouwd door de Amerikanen in het begin van de 2e eeuw en heeft zijn glamour nooit verloren met attracties zoals het casino en Port Canto. Wij bieden u in Cannes Palm Beach een appartement op de 1e verdieping met twee slaapkamers in een kleine residentie voor een zeer scherpe prijs.

Cannes Palm Beach twee slaapkamer appartement met zeezicht

Cannes Palm Beach twee slaapkamer appartement met zeezicht

In dit prachtige driekamer appartement (1 woonkamer en twee slaapkamers) geniet u van zeezicht op de prachtige Med! Het appartement met twee slaapkamers in Cannes bestaat uit een hal, een grote woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met een toilet en een apart toilet. In de beveiligde residentie is een garage, een kelder en een afgesloten collectieve parkeerplaats voor uw gasten. Als u op zoek bent naar een charmant appartement met twee slaapkamers in Cannes, op slechts 50 meter van de zee en de zandstranden van Palm Beach, moet u dit bezoeken. U zult het waarschijnlijk kopen.

Twee slaapkamer appartement met zeezicht Cannes Palm Beach

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Pand Beschikt Over

  • Zeezicht

Locatie