Nieuwe appartementen zijn niet vaak te koop, zo dicht bij Monaco in Cap d’Ail. Aan het einde van een bochtige pas die uit de kroonlijst kronkelt, wordt een eigentijds en mineraal silhouet getekend, gekleed in groene daken. De twee ingebouwde lijnen die de helling van de heuvel volgen, bieden een adembenemend uitzicht op de grillige kustlijn en de steile heuvels van de Kaap.

Een unieke residentie in het hart van het stadscentrum en zijn voorzieningen. Aan de poorten van Italië, op de steile lijn van de Franse Rivièra, ligt een charmant voorgebergte onder Monegaskische invloed. U kunt hier een appartement kopen en wonen op een prestigieuze bestemming sinds de Belle Époque. Cap d’Ail is een plek voor wandelingen en een botanisch pad dat populair is bij liefhebbers van de authentieke Middellandse Zee. Een dorp op de klif, een groene omgeving met uitzicht op de zee, het biedt een ideale locatie op 9 minuten van Monaco en zijn geneugten.

Cap d’Ail nieuwe moderne appartementen te koop vlakbij Monaco

Cap d’Ail is ook een badplaats die bekend staat om zijn natuurlijke stranden en een winkeldorp op loopafstand. Twee wekelijkse markten verlevendigen wekelijks de haven en Place de la Liberté. Er zijn ook tuinen, parken en groene ruimten, echte luchtsluizen van frisheid en festiviteiten in de zomer. Een vertrouwelijk adres aan de Middellandse Zee, ontsnap op uw gemak met de trein of de A8 om Monaco, Marseille en Nice te bereiken. Het is het hele jaar door een juweel om te ontdekken en te beleven.

Elegantie vormt de kern van alles in de buurt van Monaco

Aan het einde van een bochtige pas die uit de kroonlijst kronkelt, wordt een eigentijds en mineraal silhouet getekend, gekleed in groene daken. De twee ingebouwde lijnen die de helling van de heuvel volgen, bieden een adembenemend uitzicht op de grillige kustlijn en de steile heuvels van de Kaap. Een unieke residentie in het hart van het stadscentrum en zijn voorzieningen. Of u nu in een studio of een 4-kamer appartement woont, uw appartement is licht en functioneel, de circulatie is vloeiend en de temperatuur aangenaam in zomer en winter. Ontworpen voor het mediterrane leven, worden de meeste verblijven buiten verlengd met grote terrassen en balkons die kunnen worden omgebouwd. U kunt genieten van de frisse lucht die van de kust komt en de altijd blauwe lucht. Voor de meest bevoorrechten begint uw verblijf met een extra wijds uitzicht op de zee of de mediterrane heuvels. Een nieuw adres dat ongetwijfeld uw favoriet zal blijven.

Prijzen

Nieuw appartement met één slaapkamer in Cap d’Ail, in de buurt van Monaco. Prijs vanaf 360.000 euro

Nieuw appartement met twee slaapkamers in Cap d’Ail, in de buurt van Monaco. Prijs vanaf 610.000 euro

Nieuw appartement met drie slaapkamers in Cap d’Ail, in de buurt van Monaco. Prijs vanaf 2.000.000 euro

Foto’s met dank aan https://cap-dail.com/fr/

Pand Beschikt Over

 • centrale elektrische rolluiken
 • elektrische sluiting van individuele dozen
 • garagebox voorzien van een stopcontact voor het opladen van voertuigen
 • Gladde vloer tot plafond verven
 • Hangend toilet
 • individuele zender
 • luchtverversing in alle kamers
 • open keuken
 • optionele parketvloer
 • porseleinen steengoed plaat op sokkel 60x60 cm
 • toegang parkeerplaats via elektrische bediening
 • verlichtingsbeheer en rolluiken in alle kamers.
 • videobewaking in de hal en de parkeergarages

Map