Nieuwbouw kopen in Cogolin in de omgeving van Saint Tropez is een slimme investering. U woont dichtbij Saint Tropez en kunt heerlijk genieten van de natuur en de rust. Binnen 15 minuten bent u in hartje Saint Tropez; het middelpunt voor iedereen die van Saint Tropez houdt. Het mooie zandstrand van Cogolin ligt op slechts 9 autominuten, en u heeft nagenoeg geen files.

Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Als u onderdeel wilt uitmaken van de Saint Tropez lifestyle, dan wilt u in de buurt wonen. Bijvoorbeeld in Cogolin. Hier slaapt u natuurlijk het rustigst, net buiten Saint Tropez. Ideaal gelegen op een kwartiertje van de drukte en de feesten, bieden we in Cogolin nieuwbouw appartementen aan, omgeven door glooiende heuvels, krekels en de geur van lavendel.

Dit nieuwbouw appartement in Cogolin is de perfecte investering om te gaan genieten. De haven in Cogolin is gezellig, net als het dorpje zelf en Plage des Marines met wit zandstrand biedt uitzicht op de baai van Saint Tropez. Vanaf uw nieuwbouw appartement bent u in 9 autominuten op het strand. Eigenlijk zit u hier geweldig. Uw nieuwe woning in Cogolin is daarmee een fantastische investering voor vele zorgeloze vakanties.

Cogolin - Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Cogolin – Prachtig en betaalbaar appartement vlakbij Saint Tropez

Cogolin, van nature een kustplaatsje, profiteert van de sterke invloed van Saint-Tropez en heeft zijn populariteit en economische aantrekkelijkheid zien toenemen. De stad is een van de meest dynamische bestemmingen in de Golf van Saint-Tropez, en een van de belangrijkste ontwikkelingsgebieden voor de toekomst. Daarom verschijnt ook deze kwalitatieve nieuwbouw. We hebben voor de snelle beslisser een grote keuze aan appartementen van studio’s tot 3 kamers. Wilt u een groot appartement, dan kunnen we nu nog appartementen samenvoegen.  Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze voordelige nieuwbouw in Cogolin, vlakbij Saint Tropez voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Cogolin – Betaalbare nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze voordelige nieuwbouw in Cogolin, vlakbij Saint Tropez, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze voordelige nieuwbouw in Cogolin, vlakbij Saint Tropez al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

 

Locatie