Nieuwbouw kopen in Cogolin in de omgeving van Saint Tropez is een slimme investering. U woont dichtbij Saint Tropez en kunt heerlijk genieten van de natuur en de rust. Binnen 15 minuten bent u in hartje Saint Tropez; het middelpunt voor iedereen die van Saint Tropez houdt. Het mooie zandstrand van Cogolin ligt op slechts 9 autominuten, en u heeft nagenoeg geen files.

Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Als u onderdeel wilt uitmaken van de Saint Tropez lifestyle, dan wilt u in de buurt wonen. Bijvoorbeeld in Cogolin. Hier slaapt u natuurlijk het rustigst, net buiten Saint Tropez. Ideaal gelegen op een kwartiertje van de drukte en de feesten, bieden we in Cogolin nieuwbouw appartementen aan, omgeven door glooiende heuvels, krekels en de geur van lavendel.

Dit nieuwbouw appartement in Cogolin is de perfecte investering om te gaan genieten. De haven in Cogolin is gezellig, net als het dorpje zelf en Plage des Marines met wit zandstrand biedt uitzicht op de baai van Saint Tropez. Vanaf uw nieuwbouw appartement bent u in 9 autominuten op het strand. Eigenlijk zit u hier geweldig. Uw nieuwe woning in Cogolin is daarmee een fantastische investering voor vele zorgeloze vakanties.

Cogolin - Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Cogolin – Prachtig en betaalbaar appartement vlakbij Saint Tropez

Cogolin, van nature een kustplaatsje, profiteert van de sterke invloed van Saint-Tropez en heeft zijn populariteit en economische aantrekkelijkheid zien toenemen. De stad is een van de meest dynamische bestemmingen in de Golf van Saint-Tropez, en een van de belangrijkste ontwikkelingsgebieden voor de toekomst. Daarom verschijnt ook deze kwalitatieve nieuwbouw. We hebben voor de snelle beslisser een grote keuze aan appartementen van studio’s tot 3 kamers. Wilt u een groot appartement, dan kunnen we nu nog appartementen samenvoegen.

Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Cogolin – Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map