DIT PROJECT IS UITVERKOCHT. ZOEKT U NIEUWBOUW IN NICE? KIJK DAN HIER VOOR HET LAATSTE AANBOD NIEUWBOUW IN NICE COTE DAZUR. Contemporary nieuwbouw genesteld in weelderig groen op de mooiste heuvel van Cimiez. De intieme residentie is op het zuiden gericht met fraai zicht op de Middellandse Zee zodat u zich dagelijks kunt verbazen over het oneindige palet van veranderende kleuren van de Baie des Anges.

Er zijn slechts 12 wooneenheden, waarbij de bewoners gebruik kunnen maken van een zwembad en een tennisbaan. Een geweldige combinatie; u geniet van sport en spel omgeven door weelderige Provençaalse planten en bomen.

Contemporary nieuwbouw Nice Cimiez

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Elk appartement komt uit op een groot zonnig terras zodat u in alle veiligheid kunt genieten van de volumes, de rust en de oneindige horizon.

U heeft nu nog de keuze uit een 1 slaapkamer appartement met een tuintje of de bovenste etage met 3 slaapkamers zoals in dit voorbeeld. Informeer naar de laatste beschikbaarheid.

Voorbeeld prijs:

1 slaapkamer 46 m2.  295.000 euro.

2 slaapkamers, 64 m2. 420.000 euro

Een woord van de architect voor deze contemporary nieuwbouw

“Dit beroep stelt ons in staat om onverwachte plekken op ons grondgebied te ontdekken die de overtuiging van de keuze van ons beroep versterken.
Het ontwerpen van deze kleine residentie voor 12 bevoorrechte woningen als een omgeving voor het welzijn van geselecteerde bewoners, was een echte recreatie, waardoor dit project een hedendaagse en verfijnde architectuur biedt, een waar genoegen.

Het volume is gevormd om de vloer los te maken door een fijne betonnen structuur, onderstreept door cilindrische metalen staven die verschillend zijn geassembleerd naargelang het gebruik, dicht om het gebruik van de belangrijkste terrassen te behouden, op de gevels geplaatst om de zonnestraling te verzachten terwijl de uitzicht, normaal op de hoes om de toekomstige installatie van een luifel in beschermende stof mogelijk te maken.

De materiaalkeuze ondersteunt het volume en het wit dat is gekozen als het embleem van de Middellandse Zee komt in verschillende texturen, mat en graniet voor het pleisterwerk op de gevels, satijn voor de fijne structuren, iriserend op de mozaïeken en glanzend op het gelakte aluminium.

Als de volumetrische samenstelling belangrijk is, is het welzijn van de bewoner essentieel om het project te voeden. Het bieden van kwaliteitsvolle woonruimte is de basis van ons denken. Zo zijn alle accommodaties royaal, door en door en licht, en alle woonkamers profiteren van grote openingen op het magische uitzicht en grote terrassen met ongerepte privacy.

We hebben op deze uitzonderlijke site, aangeboden aan het grote landschap, alle kwaliteiten van gebruik en eigentijdsheid samengebracht, zodat de levens van toekomstige bewoners eenvoudig en harmonieus zijn.”

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Mooie woorden van de architect en als u geïnteresseerd bent in een nieuwbouw residentie in Nice Cimiez, voorzien van tennisbaan en zwembad, reageer dan aub snel.

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Tennisbaan
  • Zeezicht
  • zwembad

Map