Contemporary nieuwbouw genesteld in weelderig groen op de mooiste heuvel van Cimiez. De intieme residentie is op het zuiden gericht met fraai zicht op de Middellandse Zee zodat u zich dagelijks kunt verbazen over het oneindige palet van veranderende kleuren van de Baie des Anges.

Er zijn slechts 12 wooneenheden, waarbij de bewoners gebruik kunnen maken van een zwembad en een tennisbaan. Een geweldige combinatie; u geniet van sport en spel omgeven door weelderige Provençaalse planten en bomen.

Contemporary nieuwbouw Nice Cimiez

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Elk appartement komt uit op een groot zonnig terras zodat u in alle veiligheid kunt genieten van de volumes, de rust en de oneindige horizon.

U heeft nu nog de keuze uit een 1 slaapkamer appartement met een tuintje of de bovenste etage met 3 slaapkamers zoals in dit voorbeeld. Informeer naar de laatste beschikbaarheid.

Voorbeeld prijs:

1 slaapkamer 46 m2.  295.000 euro.

2 slaapkamers, 64 m2. 420.000 euro

Een woord van de architect voor deze contemporary nieuwbouw

“Dit beroep stelt ons in staat om onverwachte plekken op ons grondgebied te ontdekken die de overtuiging van de keuze van ons beroep versterken.
Het ontwerpen van deze kleine residentie voor 12 bevoorrechte woningen als een omgeving voor het welzijn van geselecteerde bewoners, was een echte recreatie, waardoor dit project een hedendaagse en verfijnde architectuur biedt, een waar genoegen.

Het volume is gevormd om de vloer los te maken door een fijne betonnen structuur, onderstreept door cilindrische metalen staven die verschillend zijn geassembleerd naargelang het gebruik, dicht om het gebruik van de belangrijkste terrassen te behouden, op de gevels geplaatst om de zonnestraling te verzachten terwijl de uitzicht, normaal op de hoes om de toekomstige installatie van een luifel in beschermende stof mogelijk te maken.

De materiaalkeuze ondersteunt het volume en het wit dat is gekozen als het embleem van de Middellandse Zee komt in verschillende texturen, mat en graniet voor het pleisterwerk op de gevels, satijn voor de fijne structuren, iriserend op de mozaïeken en glanzend op het gelakte aluminium.

Als de volumetrische samenstelling belangrijk is, is het welzijn van de bewoner essentieel om het project te voeden. Het bieden van kwaliteitsvolle woonruimte is de basis van ons denken. Zo zijn alle accommodaties royaal, door en door en licht, en alle woonkamers profiteren van grote openingen op het magische uitzicht en grote terrassen met ongerepte privacy.

We hebben op deze uitzonderlijke site, aangeboden aan het grote landschap, alle kwaliteiten van gebruik en eigentijdsheid samengebracht, zodat de levens van toekomstige bewoners eenvoudig en harmonieus zijn.”

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Mooie woorden van de architect en als u geïnteresseerd bent in een nieuwbouw residentie in Nice Cimiez, voorzien van tennisbaan en zwembad, reageer dan aub snel. Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad in Nice Cimiez voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad in Nice Cimiez, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad in Nice Cimiez al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Pand Beschikt Over

  • zwembad
  • Zeezicht
  • Tennisbaan

Locatie