Op de hoogten van Golfe Juan, aan de Mauruches Superiors, genieten de bewoners van een panoramisch uitzicht over zee en op Cap d’Antibes en Sainte Marguerite. Hier wordt een nieuwe moderne villa met 5 slaapkamers gebouwd compleet met infinity pool dat visueel in de Middellandse Zee overloopt. U vindt in meer dan 500 m² leefruimte: een dakterras van 140 m² met jacuzzi en een uniek uitzicht van 360°, de woonkamer met meerdere terrassen, de vijf slaapkamers, de wasruimte, de wijnkelder, de kelder, de fitnessruimte met sauna en hamam en de ingerichte bioscoopzaal.

Contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie van Golfe Juan

De moderne nieuwe villa biedt adembenemende uitzichten over de haven van Golfe-Juan en een breed panorama van 240° over de zee, van de Cap d’Antibes tot aan de Lérins-eilanden. Met een terras op de ondergaande zon, een ander op de opkomende zon en een totaal dakterras, is de villa bedoeld voor een leven in perfecte harmonie met de zoetheid van het leven aan de Rivièra.

Het luxe ZuidFranse leven komt geheel tot zijn recht in deze lichte moderne villa van bijna 380 m2 woonoppervlak op een aangelegd terrein van 1.500 m2. De villa is verdeeld over 3 niveaus: een woonkamer open naar de zee met open keuken 5 slaapkamers, waaronder een master suite, allemaal met terras met zeezicht · Bioscoop, Wellnessruimte met sauna en hamam · Wijnkelder, bijkeuken, wasruimte. Dakterras met 360° panoramisch uitzicht.

Contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren in Golfe Juan

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals een contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk voor Golfe Juan

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze contemporary nieuwe villa met zwembad op mooiste locatie Golfe Juan.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

 • 4-zits sauna Hamam
 • 6-zits spa
 • Airconditioning in woon- en slaapkamers
 • Alle beglazing in thermisch isolerende dubbele beglazing en akoestiek
 • Betonnen zwembad (9
 • Bewaking op afstand gekoppeld aan een 24-uurs alarmcentrale
 • Bouwframe muren van gewapend beton
 • Groen dakterras
 • Inloopdouche en ligbad
 • kleuren naar keuze
 • Lift voor alle niveaus (behalve ( dakterras)
 • Mediterrane tuin in terrassen beplant met sinaasappelbomen
 • openslaande deuren en erkers in aluminium
 • Overloopzwembad
 • Ramen
 • Thermische isolatie op alle gevels
 • Uitgeruste bioscoop
 • Volledig ingerichte keuken
 • Wijnkelder
 • Zonwering door richtbare lamellen en rolluiken gemotoriseerd met centrale vergrendeling

Map