Nu te koop op Corsica: een nieuwe villa in klein domein dichtbij de stranden van Pinarello en 15 minuten van het gezellige Porto Vechhio. In dit domein verschijnen slechts tien villa’s, ieder met zes kamers en een privé zwembad in uw eigen tuin. De nieuwe villa’s hebben een moderne vormgeving en zijn omgeven door de groene natuur van Corsica. Een perfecte investering voor vele zonnige vakanties op een paradijselijk eiland voor de kust van Nice. De villa’s komen met tien jaar garantie dus ongestoord genieten is in de prijs inbegrepen.

Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand

De nieuwe villa op Corsica bevindt zich op minder dan 5 minuten van het prachtige strand van Pinarello en Villata. Het domein ligt in de gemeente Zonza en is een perfecte locatie om Corsica te ontdekken. 

Corsica, het eiland op 200 kilometer voor de kust van Nice is een betoverende locatie. Ongerepte natuur, de mooiste stranden, u waant zich ver buiten Europa. Toch gaat er iedere dag een veerboot naar dit eiland in de Middellandse Zee. De Fransen vinden Corsica zelfs mooier dan de Seychellen; het is in ieder geval dichterbij!

Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand wilt kopen. 

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie. 

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoedjungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service. 

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerendgoed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Corsica nieuwe villa te koop op 5 min Pinarello strand.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Woningen in Parijs

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

 

Locatie