Een charmante verschijning met ronde vormen; ja we hebben het hier over een fraai stukje nieuwbouw in Beausoleil dat op slechts 5 minuten van Monaco wordt gebouwd. Beausoleil met zijn charmante pleintjes en Belle Époque-façades tegen een bergwand aan gebouwd laat u genieten van een uitzonderlijk panorama op de Middellandse Zee. De nieuwe residentie ligt in het hart van Beausoleil, aan de rand van Monte Carlo, op 10 minuten lopen van het treinstation van Monaco, op 25 minuten van Nice en dichtbij de lokale winkels.

Dichtbij Monaco en dichtbij de natuur; nieuw wonen in Beausoleil 

Dichtbij Monaco en dichtbij de natuur; nieuw wonen in Beausoleil 

Een opvallende architectuur met een verrassing voor de bewoners waar de omgeving alleen maar naar kan raden wat er achter de gevels te vinden is; een prachtig privézwembad en een solarium voor de bewoners. De twee gebouwen van elf en vierendertig appartementen staan harmonieus in hun woonomgeving an het einde van een doodlopende weg, met op de achtergrond een beboste heuvel, kortom, heerlijk rustig. De zon straalt de hele dag op de gevels die dankzij de heldere coating het zonlicht extra verwelkomen. Op elke verdieping nodigen balkons en grote terrassen uit om te genieten van het milde klimaat, terwijl op het hoogste niveau, prachtige terrassen een onbelemmerd uitzicht op de stad of de Middellandse Zee bieden. U vindt de stranden van Beausoleil trouwens op deze kaart.

Dichtbij Monaco en dichtbij de natuur; nieuw wonen in Beausoleil

Stijlvol en smaakvol waarbij er gekozen is voor een serene omgeving met veel planten en bomen op verschillende niveau’s. Zo dichtbij Monaco en zo dichtbij de natuur; het kan in deze residentie. 

Informeer naar de brochure en welke appartementen er nog te koop zijn. Email ons info@wonenaandecotedazur.nl of stuur een Whatsapp bericht naar +33770186203

Meer informatie over Beausoleil vindt u in dit artikel over de leukste dorpjes aan de Côte d’Azur.

Locatie