Wonen in Parijs blijft aanlokkelijk. Of het nu voor een studie is, of als pied a Terre, of om te telewerken in een stad die nog steeds bol staat van het leven en de liefde. Parijs is er voor iedereen. De verwachtingen voor een woning in het Parijs van morgen zijn niet meer die van gisteren. Krakende houten vloeren, vergeeld bloemetjesbehang en veel lawaai, dat vindt u nog wel in een 1 ster hotelletje. Maar de moderne mens in een stad als Parijs wil dat het ontwerp en de architectuur van gebouwen in dienst staan ​​van het menselijk welzijn.

Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine

Opmerkelijk en uniek door zijn ontwerp, biedt deze residentie een groene omgeving om stadsbewoners opnieuw te verbinden met de natuur en een nieuwe sfeer te brengen. Als een poëtische hymne nodigt de omgeving uit tot ontspanning in het hart van het 13e arrondissement, op de linkeroever van de Seine.

Met uitzicht op de oevers van de Seine worden welzijn en gezelligheid uitgedrukt met elegantie. In dit gemakkelijk bereikbare gebied bestaan ​​trendy restaurants naast kunstgalerijen. Er zijn vele nieuwe faciliteiten, sportcomplexen en start-ups. Kortom, deze wijk bruist!

EEN MODERNE, CULTURELE EN VERBONDEN PLAATS

Cultuur
13 min. MK2 Bibliotheek en bioscoop
15 minuten. van de Nationale Bibliotheek van Frankrijk
16 min. van Bercy park en Bercy Village 20 minuten. van de AccorHotels Arena

Openbaar vervoer
6 min. vanaf halte Tram T3a – Avenue de France
10 minuten. vanaf het RER C-station en metrolijn 14, halte Bibliotheek François Mitterrand
9 min. vanuit Parijs-Gare-de-Lyon (met de auto)

Studeren
4 min. van Paris-Diderot University
6 min. van de École des Grands Moulins, van het college Thomas Mann 7 minuten. van de kwekerij Les Petits Tourbillons
8 min. van de kleuterschool Mairie de Paris 13e

Shopping
5 minuten. van de Franprix © supermarkt
8 min. van de Monoprix © -supermarkt
10 minuten. van de Vincent-Auriol-markt (met de auto)

Innovatief wonen in Parijs Rive Gauche

Deze nieuwbouw appartementen in Parijs moedigen iedereen aan om de stad anders te ervaren. Geniet u vanaf uw balkon, temidden van een vegetatie van planten en struiken, van een vrij uitzicht op de Parijse hemel, een aangename koelte in de zomer en bescherming tegen de wind in de winter. De natuur is een echte bron van welzijn en in deze ​​nieuwe leefomgeving worden comfort en technologie gecombineerd. Van studio’s tot 5 kamers, alle appartementen zijn ontworpen om open te staan ​​voor de natuur en het zonlicht.

Deze nieuwbouw appartementen in de Rive Gauche wijk in Parijs zijn uitgerust met een balkon waarvan de innovatieve structuur het gemakkelijk maakt om bomen en plantages te huisvesten zodat elke accommodatie zijn bewoners een vredige en intieme woonomgeving biedt.

De natuur op iedere verdieping

Het dakterras van de residentie heeft gemeenschappelijke tuinen; een unieke kans om de lucht terug te winnen en een collectief project te organiseren. Thuis uw eigen groenten verbouwen, in een residentie met modern en up-to-date comfort, allemaal in het hart van Parijs!

Elk balkon is uitgerust met een vezelbetonplanter, voorgeplant en uitgerust met een automatisch bewateringssysteem dat is geprogrammeerd voor een optimaal waterverbruik. Planten die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun vervuilende eigenschappen en hun aanpassing aan het Parijse klimaat, dragen bij aan een herontworpen, gezond en duurzaam leven. Dit is uw bijdrage om uw directe omgeving te verbeteren en de biodiversiteit in de stad te bevorderen.

Prijzen nieuwbouw Parijs Rive Gauche

Studio 30m2 346.000 euro

1 slaapkamer 50 m2 646.000 euro

2 slaapkamers 70m2 887.000 euro

3 slaapkamers 95m2 1.192.000 euro

Informeer naar de actuele beschikbaarheid. 

Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Centrale ligging
  • Dichtbij Paris-Diderot University
  • Ecologische bouw
  • Groententuin op dak
  • Uitzicht over Seine

Map