Een tweede woning in Cannes blijft voor velen de ultieme plek om dichtbij alle internationale activiteiten te zijn zoals de Mipim, de Midem, de Lions en het internationale Film Festival. Maar ja, Cannes is zo populair en dat maakt wonen hier kostbaar. Daarbij is de grond schaars en wil de burgemeester liever geen nieuwbouw meer in de toch al drukke binnenstad. Gelukkig zijn er soms mogelijkheden die een nieuw licht op de opties schijnen; zoals dit project dat uit 5 gebouwen bestaat.
Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Een tweede woning in Cannes, uitzicht op Esterel bergen

Een bijna Spaanse architectuur met hagelwit pleisterwerk en opengewerkte panelen op het dak. Diepe terrassen voor een eettafel en lounge bank voor maximaal buitenleven. Wonen in Cannes komt ineens in een andere dimensie; hier bevindt u zich in een groot domein met zwembad en in totaal 181 appartementen. De oplevering is 3e kwartaal 2019, maar de tijd gaat snel en dus ook de reserveringen die komende maand van start gaan.

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Een tweede woning in Cannes, in 10 minuten op de Croisette

Uw appartement is omgeven door hoge palmbomen en groene tuinen, de ideale omlijsting voor de 300 dagen zon per jaar. Het gebouw wordt volgens de nieuwste ecologische normen gebouwd en voldoet aan de strengste criteria voor thermische isolatie. De zomerse stijl die het gebouw uitstraalt vindt u terug in alle appartementen waarbij u kunt kiezen tussen studio’s en 1,2 tot 3 slaapkamer appartementen. Dit project is perfect voor een vakantie in Cannes en biedt voor de bovenburen uitzicht op de rode rotsen van het Esterel gebergte. En beschikt u net als vele beroemdheden over een privé jet, dan is het slechts 10 minuten naar jet-set airport Cannes-Mandelieu.

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Voorbeeld prijzen nieuwbouw Cannes

Twee slaapkamers, 59 m2 wonen en 12 m2 balkon 310.000 euro incl parkeerplaats
Drie slaapkamers, 83 m2 en 27 m2 terras 450.000 euro incl parkeerplaats

Interesse in een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref PB-COG. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Een tweede woning in Cannes, dichtbij de Croisette - Côte Azur

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Pand Beschikt Over

  • Dichtbij Croisette en alle voorzieningen
  • Parkeerplaats inbegrepen
  • zwembad

Locatie