Met breed uitzicht over zee op de Baie des Anges en de Cap d’Antibes in Nice Cimiez, bieden wij een begane grond appartement aan met drie slaapkamers en een heerlijke tuin. De master bedroom heeft een aparte badkamer en dressing. Uw appartement is uitgerust met stijlvolle zonwering om maximale schaduw te genereren. Dit zeer luxe appartement in Nice Cimiez is een unieke kans om op een unieke en historische plek te wonen die altijd was voorbehouden aan de elite, de burgermeesters en andere notabelen aan de Franse Riviera.

luxury villa apartments Nice

Discreet gelegen in de heuvels van Gairaut biedt dit unieke en goed beveiligde domein een ideale uitvalsbasis richting Nice, Cannes en Monaco. Door het qua natuur ongerepte domein loopt een oude Romeinse weg, nu een wandelpad met authentieke historische sporen. Na honderden jaren is de zonnewijzer nog steeds aanwezig, net als de vele cipressen, citroen en amandelbomen. Het zijn de stille herinneringen aan de glorieuze historie die deze locatie heeft opgebouwd. Als u hier bent, voelt u de krachtige energie van glorie en macht.

Exclusief 3 slaapkamer appartement in top domein Nice met tennis, golf, pool, zeezicht

Met dat gevoel voor glorie en macht wordt in 2017 precies op deze plek in Nice Cimiez een select aantal villa’s gebouwd; geschakeld met maximale privacy en services. Alle superlatieven kunt u afvinken; hier vindt u werkelijk alles wat u mag verwachten aan een exclusief, uniek en zeer luxe appartement in Nice. De appartementen zijn gelegen in vijf moderne villa’s van elk twee verdiepingen. De glazen schuifpuien kunnen geheel wegdraaien zodat u een totaal ervaring heeft van binnen buitenleven. De glazen balustrades dragen extra bij voor een ongestoord vrij uitzicht over de groene heuvels van Nice tot aan de Middellandse zee.

luxury villa apartments Nice

Exclusief 3 slaapkamer appartement in top domein Nice met tennis, golf, pool, zeezicht

Op het geheel omheinde domein met concierge heeft u ook de beschikking over een sport- en fitness school, een golfbaan en een tennisbaan. Ideaal, als u een buitenhuis zoekt aan de Cote d’Azur om bij te komen en u wilt geen tijd verliezen met reizen naar uw favoriete bezigheden. Hier heeft u alles onder handbereik; zelfs een heerlijke infinity pool. Vanuit dit ruime zwembad heeft u uitzicht op zee; u voelt zich als een keizer uit het Romeinse Rijk. Zij kozen deze plek niet voor niets uit om hier hun buitenhuis te bouwen.

Vanzelfsprekend zijn alle appartementen voorzien van grote oppervlakten voor zowel wonen als slapen. De terrassen zijn gemiddeld 135 vierkante meter groot en bieden uitzicht van Cap Ferrat tot aan Antibes. De kwaliteit van dit appartement is gelijk aan een zeer luxe contemporary style villa, maar dan zonder de zorgen voor het onderhoud.

Top domein Nice Cimiez met tennis, golf, pool, zeezicht

Wilt u de plattegrond van het 3 slaapkamer appartement op de begane grond en de brochure van dit meest exclusieve domein van Nice? Wij nemen u graag mee naar dit onbekende deel van Nice aan de Cote d’Azur voor een rondleiding. Oplevering oktober 2019. Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Pand Beschikt Over

  • facing Baie des Anges
  • fitness and gym
  • golf course
  • historic Roman location
  • infinity pool
  • splendid sea view from Cap Ferrat to Antibes
  • unique artefacts
  • 205 m2 tuin

Locatie