Uniek in Sainte Maxime: u kunt nu zeer exclusief wonen in een nieuwe villa op slechts 200 meter van het legendarische strand van La Croisette. Uw nieuwbouw villa in Sainte Maxime is gelegen in een verborgen domein met slechts zes luxe villa’s welke allen genieten van een majestueus uitzicht over ‘s werelds meest begeerde locatie: de baai van Saint Tropez.

Exclusiviteit heeft een prijs; er zijn slechts zes villa’s voor 6 bevoorrechte mensen. De nieuwbouw villa’s hebben oppervlaktes tussen 270 en 400 m² woonoppervlak en bevinden zich in de hogere prijsklasse. Elke villa is uniek en past in het landschap door een mix van hedendaagse architectuur, licht en volume. De afwerking is van een ongekend hoog niveau.Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

 

Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Zonnige terrassen op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee, aangelegde tuin, verwarmd privézwembad, garage voor meerdere auto’s. Luxe services maken van uw villa de ultieme verfijning om er een unieke plek van ontspanning en gezelligheid van te maken. U beschikt over een Master bedroom en 3 suites met ingerichte kleedkamer, ingerichte keuken, ingerichte badkamer, omkeerbare airconditioning, verwarmd zwembad, domotica, alarm … En een fitnessruimte! Een gelijkvloerse villa van 255 m² uitgebreid met een terras van 100 m² met verwarmd zwembad in Sainte Maxime. Pure luxe met uitzicht op zee! Voor wie de grootste villa wilt kopen; voor 400 m2 is de prijs 5,000,000 euro.

Aan het strand nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map