Uniek in Sainte Maxime: u kunt nu zeer exclusief wonen in een nieuwe villa op slechts 200 meter van het legendarische strand van La Croisette. Uw nieuwbouw villa in Sainte Maxime is gelegen in een verborgen domein met slechts zes luxe villa’s welke allen genieten van een majestueus uitzicht over ‘s werelds meest begeerde locatie: de baai van Saint Tropez.

Exclusiviteit heeft een prijs; er zijn slechts zes villa’s voor 6 bevoorrechte mensen. De nieuwbouw villa’s hebben oppervlaktes tussen 270 en 400 m² woonoppervlak en bevinden zich in de hogere prijsklasse. Elke villa is uniek en past in het landschap door een mix van hedendaagse architectuur, licht en volume. De afwerking is van een ongekend hoog niveau.Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

 

Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Zonnige terrassen op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee, aangelegde tuin, verwarmd privézwembad, garage voor meerdere auto’s. Luxe services maken van uw villa de ultieme verfijning om er een unieke plek van ontspanning en gezelligheid van te maken. U beschikt over een Master bedroom en 3 suites met ingerichte kleedkamer, ingerichte keuken, ingerichte badkamer, omkeerbare airconditioning, verwarmd zwembad, domotica, alarm … En een fitnessruimte! Een gelijkvloerse villa van 255 m² uitgebreid met een terras van 100 m² met verwarmd zwembad in Sainte Maxime. Pure luxe met uitzicht op zee! Voor wie de grootste villa wilt kopen; voor 400 m2 is de prijs 5,000,000 euro.

Aan het strand nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze nieuwe villa aan zee Sainte Maxime voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze nieuwe villa aan zee Sainte Maxime, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze nieuwe villa aan zee Sainte Maxime al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie