Kleine residentie met panoramisch uitzicht op zee en dorp. Groene en rustige buurt. Zonnige appartementen in Eze en grote terrassen. Infinity pool voor de bewoners. Top kwaliteit afwerking van gerenommeerde projectontwikkelaar. Ideaal gelegen, een paar minuten van Monaco en dicht bij Nice en de internationale luchthaven. Beleef de Franse Riviera in Eze. Laat het thuisanker vallen in dit middeleeuwse dorp aan zee dat een panoramische magie biedt.

Een ansichtkaartlandschap, baaien, een exotische tuin, kunstenaars, weelderige natuur en een rijk cultureel erfgoed, Èze heeft vele gezichten en biedt haar inwoners een uitzonderlijke levenskwaliteit. Het is in deze unieke en authentieke woonomgeving omgeven door groen waar uw nieuwe woning vorm krijgt en de skyline van Èze domineert aan uw horizon.

Eze nieuw appartement uitzicht op zee en oude stad

Kies als eerste in augustus 2022 uit deze luxe appartementen met diensten van topkwaliteit, van 1 tot 4 slaapkamers, met panoramisch uitzicht op zee in alle kamers door grote erkers. Ruime terrassen en een overloopzwembad maken het comfort compleet om het hele jaar door te profiteren van de zonneschijn van de Franse Rivièra.

Avant-premiere: nieuwe appartementen met prachtig uitzicht op de zee en oud Eze. Reserveer NU uw woning in Eze voor 2023.

 

Eze nieuw appartement uitzicht op zee en oude stad

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Het mooiste uitzicht uit uw appartement op zee en Eze oude stad. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Het mooiste uitzicht uit uw appartement op zee en Eze oude stad wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Het mooiste uitzicht uit uw appartement op zee en Eze oude stad. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Het mooiste uitzicht uit uw appartement op zee en Eze oude stad worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Het mooiste uitzicht uit uw appartement op zee en Eze oude stad.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

 • 60x60 Porselein Tegels
 • Breed En Vrij Zeezicht
 • Dubbele Beglazing Thermische & Geluidsisolatie
 • Extra Platte Douchebakken
 • Glazen Railing Die Naar De Horizon Opent
 • Handdoekbeugels
 • Hangende Wc
 • Hans Grohe-kranen
 • infinity pool with sea view
 • Ingang Sas Veilig Door Dubbele Deur Toegangscontrole
 • Ingebouwde Badkamers
 • Kelder Parkeren
 • Omheining En Toegangspoort
 • Omkeerbare Warmtepomp
 • Overloop Zwembad
 • Videofoon
 • Zeezicht In Alle Kamers

Map