Luisteren naar de zee terwijl u in bed ligt, klinkt dat niet als het perfecte vakantiegeluid? Van deze villa in Agay gaat u zelfs zingen, zo heerlijk is de ligging en zo mooi is het uitzicht. Dit is dan ook wel een bijzonder stukje aan de Côte d’Azur, met de krijtende rotsen van het Esterel gebergte die tot aan het azuurblauwe water doorlopen. Hier bevindt u zich tussen Cannes en Saint Raphael, daar waar de weg zo mooi langs de zee kronkelt.

Familie villa Agay met ruisende zee geluiden

Familie villa Agay met ruisende zee geluiden

Deze familie villa met vier slaapkamers heeft een woonoppervlakte van 140 m2 en zo’n 1000 m2 met zwembad en een groot terras. Het is zeer geschikt voor lange luie vakanties aan de Côte d’Azur. Voor deze prijs koopt u een uniek stuk onroerend goed waar de binnenkant wel wat aandacht kan gebruiken. Maar vandaar ook de scherpe prijs.

De familie villa in Agay is slechts vijf minuten verwijderd van de winkeltjes, heeft vrij uitzicht en is gelegen in een afgesloten domein. Langs de slingerende zeeweg bent u in 45 minuten in Cannes en nog veel eerder in Theoule sur Mer, Mandelieu of Saint Raphael.

Familie villa Agay met ruisende zee geluiden

Koop de familie villa in Agay

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie