Met zijn grote panorama aan de kust krijgt Nice Côte d’Azur vorm tussen gouden stranden, geheime baaien en een zeebodem met duizend kleuren. Deze hoek van het paradijs is bevorderlijk voor alle geneugten in een authentieke en unieke omgeving waar een ongelooflijke zoetheid van het leven heerst.

Nice, een echt juweel van de Côte d’Azur, heeft kunstenaars altijd geïnspireerd met zijn kustlijn en rijke erfgoed. Met zijn zeer beroemde Promenade des Anglais, zijn smalle en kleurrijke steegjes waar men de authenticiteit en het karakter van deze stad waarneemt en zijn emblematische plaatsen zoals de Negresco, nodigt Nice uit tot ontspanning aan de Rivièra.

Gerenoveerde appartementen Belle Epoque in centrum van Nice

In deze cultus en rustgevende omgeving vindt deze residentie plaats op een steenworp afstand van de haven en de oude stad. Aan de rue Arson vinden we een reeks felgekleurde gebouwen. De gevel, bezaaid met smeedijzeren balkons met verfijnde details, herinnert aan deze typische gebouwen uit de Belle Epoque. Achter deze gebeeldhouwde muren gaan 49 appartementen schuil die volledig zijn gerenoveerd in overeenstemming met de aantrekkingskracht van het gebouw.

Elk appartement gebruikt de charme van het oude in een nieuw licht, met opmerkelijke diensten en superieure materialen. Villa Verani is gerenoveerd om de ecologische uitdagingen van morgen aan te gaan door duurzame en ecologisch verantwoorde oplossingen aan te bieden. Elke accommodatie voldoet aan de nieuwe normen en is efficiënter door de door de overheid gestelde thermische eisen te overschrijden.

In het hart van Nice Côte d’Azur

Minder dan 3 minuten lopen van Port Lympia en dagelijkse voorzieningen zoals restaurants, apotheek, kinderdagverblijf of postkantoor.
Minder dan 15 minuten lopen van het oude Nice, het Parc Castel des Deux Rois en het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst.

Vervoersverbinding
Barla / Brandstichting bushalte aan de voet van het gebouw (Lijnen 15, 30, 33 en 38)
Max Berel bushalte 1 min lopen (Lijn LR112)
Tram T2 lijn 5 minuten lopen (halte Jean Médecin 6 minuten / halte Airport Terminal 1 29 minuten).

Binnenin de opmerkelijke afwerking

Samengesteld eiken parket in de entrees, woonkamers, slaapkamers en gangen
Individuele verwarming door Acova radiatoren met warmteoverdrachtsvloeistof
Badkamerverwarming wordt verzorgd door een verwarmd handdoekenrek
Tegelvloer in de natte ruimtes en aardewerk in de badkamers
Badkamers uitgerust met badmeubels met eigentijdse lijnen
Verduisteringsgordijnen Celiane elektrisch schakelmateriaal met staallook van Legrand
Grohe kranen of vergelijkbaar

Buiten uitzonderlijke materialen

Houten schrijnwerk getint met kleur volgens de overeenkomst van de architecten van de gebouwen van Frankrijk. Isolerende en akoestische dubbele beglazing. De toegangsdeur is voorzien van een 3-puntssluiting met anti-uithangsysteem. Straatstation waardoor de ingang van het gebouw door Intratone kan worden gecontroleerd. Gebouw uitgerust voor glasvezelontvangst.

 

Map