Voor wie de ruimte en grote klasse zoekt, is in Montauroux meteen thuis met deze gerenoveerde stenen bastide uit 1800. De schitterende stenen bastide is een plaatje met de zonnige ligging in een eigen geheel omheind park. U voelt zich de koning en de koningin te rijk als u langs een van de twee grote trappen statig naar uw zwembad schrijdt. In Montauroux bent u omringd door een prachtig glooiend landschap vol groene heuvels. Dit uitzicht is ongekend en past geheel bij deze indrukwekkende stenen bastide. En u bevindt zich op slechts 30 minuten van Cannes!

Gerenoveerde stenen bastide uit 1800 in eigen park

De stenen bastide in Montauroux is zeer ruim van opzet en biedt veel licht door de uitstekend expositie. Op drie niveaus vindt u een luxe entree voor uw gasten, een woonkamer, een eetkamer met open haard en marmeren vloer en uitzicht op het terras. De Master Bedroom is een slaapkamer van 61 m2 met open haard en parketvloer, luxe badkamer met Carrara-marmer en inloop dressing. De vijf andere slaapkamers beschikken over een luxe parketvloer en drie badkamers. 1 slaapkamer heeft ook een open haard voor gezellige romantische avonden.

Gerenoveerde stenen bastide uit 1800 in eigen park

Te koop in Montauroux; stenen bastide in eigen park en in perfecte staat

Het is een prachtig object, deze stenen bastide met een zelfstandig appartement voor uw au-pair, uw concierge of beheerder. Er is een aparte hamman, een dubbele garage en verschillende bijgebouwen. De stenen bastide in Montauroux is een zeer compleet geheel van ongekende klasse qua afwerking en staat van onderhoud. Perfect gelegen vlakbij de golfbaan Terre Blanche op slechts 30 minuten van Cannes en 50 minuten van de luchthaven van Nice.

Meer foto’s of een bezoek reserveren? Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer bastides aan de Côte d’Azur en Montauroux bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Côte d’Azur en Paca 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie