Voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone villa in Mougins, kunnen niet om deze stenen bastide heen die oorspronkelijk werd gebouwd in 1800. Het is een zeer romantische Provencaalse villa, volledig gerenoveerd door een gerenommeerde architect. Het is optimaal genieten van een prachtig uitzicht op het oude dorp van Mougins.

Gerenoveerde stenen Provençaalse bastide Mougins uit 1800

Gerenoveerde Provençaalse bastide in Mougins

De Provençaalse bastide heeft een hoofdgebouw met een hal, een dubbele receptie met hoge plafonds en open haard. U kookt de sterren van de hemel in de Provençaalse keuken. De gerenoveerde Provencaalse bastide uit 1800 biedt verder een hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer, 2 andere slaapkamers met eigen badkamers, een wijnkelder en een garage.

Gerenoveerde Provençaalse bastide in Mougins

Nodig uw vrienden uit in het bijgebouw met woonkamer, keuken, slaapkamer en doucheruimte. Naast deze prachtige Provençaalse bastide is nog een groot poolhouse met woonkamer, keuken, slaapkamer en doucheruimte. De stenen bastide ligt op een groot perceel, goed beplant met mediterrane bomen met een zwembad van 4 × 15 en een kelder voor technische apparatuur. Mougins ligt dicht bij Cannes en is erg populair vanwege de hoge levensstandaard met veel topklasse restaurants en golfbanen in de directe omgeving.

Gerenoveerde Provençaalse villa in Mougins

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie