Een nieuwbouw appartement op drie minuten van het strand in Cagnes sur Mer; dat klinkt als een slimme investering voor veel heerlijke vakanties. Dit complex ligt in Val Fleuri; de bloemenvallei en u bent via de Chemin de Val Fleuri snel op de fiets op het strand. De weg is plat dus lekker fietsen!

In Cagnes sur Mer, inmiddels welbekend van het zeer populaire Polygone Riviera, het Middeleeuwse kasteel Grimaldi en de prachtige boulevard met restaurants die aan zee het hele jaar door geopend zijn kunt u kiezen uit verschillende typen appartementen, met prijzen vanaf 175.000 euro voor een studio van 22 M2 voor 109.000 tot aan een vier slaapkamer appartement op de vijfde en bovenste etage met zeezicht voor 545.000 euro.

Studio : B411 / 22,14 m² / 109 000 € , 1pkg et 1cave inclus
T2        : B405 / 49,39 m² / 227 000 € , 1pkg et 1cave inclus
T3        : B305 / 62.91 m² / 311 000 € , 2pkgs et 1cave inclus
T4        : B402 / 73.08 m² / 350 000 € , 2pkgs et 1cave inclus
T5        : B501 / 87,73 m² / 545 000 € , 1 box, 1pkg et 2caves inclus

Een heerlijk nieuw appartement in Cagnes sur Mer

De nieuwbouw appartementen worden geleverd met tien jaar garantie en zoals alle nieuwbouw op onze site, wordt deze gegarandeerd gebouwd en geleverd dankzij de nationale VEFA garantie. De ligging van dit complex ligt in de wijk Val Fleuri, een rustige buurt met alle voorzieningen zoals scholen, bakkers, supermarkten etc.

Val Fleuri Cagnes sur Mer

Loopt u dieper de vallei in, dan vindt u de lokale tennisbaan, een BMX crossfietsbaan en vele campings. U wandelt ook binnen tien minuten naar zee en bent in 8 minuten op de autoroute naar Cannes of Nice. Vanaf Nice airport bent u trouwens in tien minuten thuis dus dit is een ideale locatie voor wie niet te lang wil reizen en toch middenin het Zuid Franse leven wil wonen.

Koop een appartement in Cagnes sur Mer

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Nieuwbouw en luxe villa’s Spanje

Wiilt u niets missen van de nieuwbouw projecten die de moeite waard zijn in Zuid Frankrijk? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks verstuurd en in de zomermaanden tweewekelijks. Aanmelden doet u hier.

Locatie