Tussen Cannes en Saint-Tropez, aan de voet van het 32.000 hectare grote Estérel-massief, biedt de Golf van Fréjus het hele jaar door een echt ansichtkaartdecor. Dit is de thuisbasis van twee van de mooiste steden aan de kust van de Var met hun fijne zandstranden, beschermde baaien en authentieke oude centra met een rijke geschiedenis.

Tussen Fréjus en Saint-Raphaël, op 7 minuten rijden van de stranden, biedt de wijk Valescure een uitzonderlijke omgeving voor een Zuid Frans paradijsje. Ontdek deze eigentijdse residentie en laat u verleiden door de selectie van appartementen, van studio’s tot 4 kamers. Alles uitgebreid met een prachtige buitenruimte, balkon, loggia of terras.

Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk

Gekenmerkt door eigentijdse elegantie, onthult de constructie een hart van een bebost eiland met privézwembad en poolhouse. Beschikbaar van studio’s tot 4-kamerappartementen, breiden de appartementen  zich uit tot een royale buitenruimte, open naar de natuur. Een bevoorrecht adres om te wonen of te investeren aan de Côte d´Azur.

Stranden van fijn zand om de hoek, onvermoede baaien en inhammen, de geurige heuvels van Estérel, de Golf van Fréjus verleidt, trekt aan en waardeert elke dag om zijn rust en vredige harmonie. Hier, tussen de stadscentra van Fréjus en Saint-Raphaël, bloeit iedereen op het ritme van een aangenaam dagelijks leven, zowel intiem als praktisch.

De residentie is geïntegreerd met een zeer natuurlijke elegantie in een rustige en groene omgeving en weerspiegelt de kwaliteit van het woonleven in de buurt. Het reserveert een oase van rust, prachtig aangelegde gebieden, weelderige tuinen en een privézwembad met poolhouse. Zwembad met breed lounge dek en poolhouse. Via een beveiligde poort brengen voetpaden u door de tuin naar de entree.

Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk

De woning heeft een eigentijdse esthetiek, met zijn gevels die op subtiele wijze lichte kleuren en gestempeld beton combineren. Het wordt onderbroken door grote balkons op alle verdiepingen.

Het laatste niveau is als een villa op het dak en biedt een prachtig vrij uitzicht. De gekozen materialen dragen bij aan de rijkdom van de architectuur met opalen of metalen glazen balustrades, houtlook zonwering. Terrassen of privé tuinen in de stad staan garant voor een relaxed comfort. De woonkamers hebben veel natuurlijk licht dankzij de grote erkers. De privacy blijft behouden dankzij de onafhankelijkheid van de partijen dag en nacht. De open keuken naar de woonkamer accentueert het volume van de leefruimtes.

Dit deel van de Franse Rivièra staat bekend als de VAR en heeft 115.000 inwoners, 51 km kustlijn en meer dan 32.000 hectare bos. Voor de watersportliefhebbers is Fréjus ook per4fect met meer dan 3.000 ligplaatsen verspreid over de 6 havens van Fréjus en Saint-Raphaël.

De agglomeratiegemeenschap Var Esterel Méditerranée, genesteld tussen het Maures-bos en het Esterel-massief, is buitengewoon aantrekkelijk. Met uitzicht op de Middellandse Zee is het een bestemming die ook gewild is bij investeerders.  Op minder dan 10 minuten rijden van de stranden en het TGV-station van Saint-Raphaël Valescure is de residentie geschikt voor seizoensverhuur.

Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Heerlijk nieuw appartement met zwembad in Fréjus, Zuid Frankrijk.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map