Dit is een typisch Zuid Frans huis met karakter waar u zich direct helemaal thuis voelt. Dit heerlijke vakantiehuis in Saint Tropez ligt in een beveiligd domein en heeft zes ruime slaapkamers over een woonoppervlak van 245 m2. De villa is van hoogwaardige kwaliteit en ligt op slechts 5 minuten van Tahiti plage. Beter kunt u ze niet vinden! De ideale ligging tussen het dorp en de wereldberoemde zandstranden maakt deze woning tot een uitnodigend verblijf voor het hele gezin. En uw vrienden. Het vakantiehuis in Saint Tropez is uiteraard zeer geschikt om er het hele jaar in te wonen. De solide Provençaalse bouw komt tot zijn recht in alle details. Buiten ligt een fantastische tuin van 3.134 m2 met hoge Zuid Franse bomen. Hier kunt u de hele dag door genieten van de heerlijke zon; in de tuin of aan het zwembad.

Heerlijk vakantiehuis Saint Tropez, 5 minuten van Tahiti plage

Bij binnenkomst van de mooie entree heeft u een eigen vestiaire en gastentoilet. Via de hal komt u naar de woonkamer welke toegang geeft tot de terrassen. Er is een aparte eetkamer en een goed ingerichte aparte keuken. Voor wie thuis wil werken; er is een apart kantoor, met eigen open haard. Zo stijlvol werken inspireert u vast tot grootste zaken. De villa heeft in totaal 5 slaapkamers met elk een ‘en-suite’ badkamer. Buiten is een groot zwembad, met diverse terrassen rondom. Een onder architectuur aangelegde tuin met mediterrane bomen en planten en een gezellige buitenbar. Er is verder een Carport en een extra parkeerplaats. Kortom, een prachtige Provençaalse villa in een veilig domein en ideaal gelegen: dichtbij de stranden en het dorp.

Heerlijk vakantiehuis Saint Tropez in domein, 5 minuten van Tahiti plageZoekopdracht Saint Tropez

Ons aanbod is vele malen groter dan we op onze website laten zien. Er is nl een online en een off-market aanbod. Wij werken hiervoor nauw samen met de beste makelaars in de regio zodat we voor u een ruime selectie op maat kunnen maken. Zo ontvangt u in een keer het totale aanbod. Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee.

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over dit heerlijke vakantiehuis Saint Tropez in domein, 5 minuten van Tahiti plage voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals dit heerlijke vakantiehuis Saint Tropez in domein, 5 minuten van Tahiti plage, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Heerlijke Provençaals vakantiehuis Saint Tropez in domein, 5 minuten van Tahiti plage

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u dit heerlijke vakantiehuis Saint Tropez in domein, 5 minuten van Tahiti plageal eerder ontdekt! Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie