Deze familie villa ligt op een prachtplek, in een beveiligd domein in Antibes. Vanaf uw terras heeft u een weids uitzicht over de Middellandse zee en de groene heuvels. Het is een ideaal huis voor een grote familie op vakantie, of als werk/woonhuis. Er zit nl een appartement bij dat u als kantoor kunt gebruiken. Of als gastenverblijf.

Familie villa Antibes te koop

Heerlijke familie villa in domein Antibes

De familie villa is zeer compleet met in totaal zeven kamers waarvan vier slaapkamers. Er is een ruime kelder, een sportzaal en een dubbele garage. De woonkamer heeft een romantische open haard voor de frisse winteravonden. Op de begane grond vindt u ook de Master bedroom, met inloop kledingkast. Op de bovenste etage zijn nog twee ruime slaapkamers te vinden, elk met eigen badkamer. Het terrein rond de villa is door een architect aangelegd en is makkelijk te onderhouden. Centraal verzamelpunt is natuurlijk het zwembad en het zonneterras.

Heerlijke familie villa in domein Antibes

Zoekt u een villa voor het hele gezin, of als investering voor seizoensverhuur? Dan moet u deze familie villa zeker komen bewonderen. Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

 

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe familie villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een luxe familie villa in Zuid Frankrijk? Dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download onze lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur of het rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie