Wat een geweldig uitzicht om de dag mee te beginnen! Of om naar een oogverblindende zonsondergang te kijken. Deze heerlijke ZuidFranse villa in Saint Paul met super uitzicht op zee is ideaal gelegen in een dominante positie én in een gewilde omgeving. Hier heeft u absolute rust, en geniet u van de natuur en van deze typische Côte d’Azur villa die traditioneel is gebouwd met de beste materialen.

Heerlijke ZuidFranse villa in Saint Paul met super uitzicht op zee

Heerlijke ZuidFranse villa in Saint Paul met super uitzicht op zeeOp de bovenverdieping vinden we 3 slaapkamers van goede grootte met toegang tot een mooi terras, elk met een douche / badkamer en kleedkamer, en een enorm kantoor (mogelijk extra kamer) Op de benedenverdieping kunt u rustig de Engelse wals dansen; het is een ware kathedraal met prachtige open haard. Ook hier een prachtig uitzicht over zee. In de eetkamer is het altijd gezellig met een grote Provençaalse stijl keuken dichtbij. Deze keuken heeft uitzicht op de veranda met bij-keuken, wasruimte en wijnkelder. Er is verder een tv-lounge, een gastentoilet en de Master bedroom met uitzicht op de tuin, een grote badkamer bad, douche, toilet en dubbele kleedkamer.

Heerlijke ZuidFranse villa in Saint Paul met super uitzicht op zee

Buiten is een extra onafhankelijke slaapkamer met doucheruimte / toilet en een mooi privéterras. Deze heerlijke ZuidFranse villa in Saint Paul met super uitzicht op zee heeft vanzelfsprekend een mooi zwembad met poolhouse en zomerkeuken, douche en toilet, dubbele garage Afwerking met elektrische poort, vloerverwarming (warmtepomp), automatisch sproeisysteem, waterontharder, alarm, dubbele beglazing, airconditioning in slaapkamers. Ideale woning voor vele zomerse vakanties.

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie