Prachtige villa op een unieke plek in Es Cubells. De villa is georiënteerd op het zuiden en biedt schitterend uitzicht over de zee, inclusief Formentera. Het is gelegen op een centrale plek in Es Cubells en vanaf hier kan het gezellige dorpje San José binnen 10 minuten worden bereikt.

Ibiza finca met gastenverblijf – Es Cubells, Ibiza

Deze prachtige villa met zelfstandig gastenverblijf is zeer goed onderhouden. Het kent een typische Ibiza bouw, en is in 2014 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De villa is omgeven door een prachtige tuin met veel groen, biedt veel zon en heeft eigen fruitbomen en een palmentuin.

Het huis is omgeven door diverse terrassen, waarvan sommigen overdekt zijn. Er is een ruim zwembad aanwezig met veel privacy. Deze woning kent een eigen uniek karakter en dit is ook terug te zien in het minimalistische ontwerp waardoor er een oase van rust is gecreëerd.

Ibiza finca met gastenverblijf - Es Cubells, Ibiza

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Locatie