Deze imposante stenen boeren Mas ligt in een zeer gewild luxe domein in Saint Paul de Vence. De vogeltjes in de bomen zijn uw buren in een absoluut idyllische omgeving. De stenen Mas heeft een uniek karakter en een adembenemend uitzicht op zee. Gelegen op een prachtig aangelegd, zacht glooiend terrein van 2615 m2 biedt de woning een nobele entree met aparte ruimte voor de gasten (wc & dressing), een ruime woonkamer met open haard en hoge plafonds met een majestueus terras. Verder een eetkamer met toegang tot een prachtig overdekt terras met barbecue, een aparte keuken met bijkeuken / wasruimte, twee heerlijke slaapkamers met elk een eigen doucheruimte en een kantoorruimte dat u ook als slaapkamer kunt gebruiken.

Imposante stenen boeren Mas in domein Saint Paul de Vence

Imposante stenen boeren Mas in domein Saint Paul de Vence

Op de eerste verdieping vindt u een ruime slaapkamer met een kleedkamer, een badkamer en een aparte wc. Deze slaapkamer komt uitop een mooi terras. Er is een extra slaapkamer met doucheruimte. Op zwembad niveau is het volop genieten van het ZuidFranse leven met een fraaie zomerlounge / poolhouse (kan ook worden omgezet in een onafhankelijke studio) een badkamer en veel bergruimte. De prachtige tuin met zwembad nodigt uit tot ontspanning en is beplant met veel mediterrane soorten. Aan de achterzijde van het pand  is een garage voor 2 auto’s. Solide en stoere constructie dat al begint bij de toegangspoort met videofoon. Via de buccolics paden ontdekt u vervolgens de elegante architectuur en de zeldzame ligging.

Imposante stenen boeren Mas in domein Saint Paul de Vence

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie