Dit nieuwe verhuur concept in het top segment is gelegen in het 18e arrondissement van Parijs. De woningnood in Parijs is hoog, net zoals in iedere wereldstad. Wie hier gaat studeren of werken, vindt voor veel geld en moeite een klein onderkomen in een buurt die niet prettig aanvoelt. Voor een groep werkende mensen en studenten is dit Co-Living concept ontwikkeld; een woonconcept op niveau. Het is feitelijk een mix tussen een gemeenschappelijke etage woning en een 5 sterren hotel met onafhankelijke suites voor de bewoners.

Investering: verhuur luxe suites Parijs 18e Sacré-Coeur

Alles ademt kwaliteit en klasse uit. De entree, de suites en de gemeenschappelijke woonkamer zijn door een binnenhuis architect ontworpen en compleet ingericht als een 5 sterren hotel. Iedere bewoner heeft een eigen compleet gemeubileerde suite en een eigen badkamer, dus veel privacy. Wanneer gewenst kan er in de lounge samen tv worden gekeken of gekookt.Investering: verhuur luxe suites Parijs 18e Sacré-Coeur

 

Top wonen in 5 sterren suite in Parijs

Inmiddels is gebleken dat dit concept ook een andere doelgroep aanspreekt; alleenstaande dertigers die genoeg hebben aan een hotel suite en geen groot appartement nodig hebben. De wachtrijen voor dit type woon-unit zijn indrukwekkend. Het concept in uitgerold in 5 grote Franse steden en kan worden gezien als de grote vernieuwing in de woningmarkt.

(Ver)huur een luxe suite in Parijs 18e arrondissement

Het 18e arrondissement biedt een dynamisch dagelijks leven, en vanuit de suites geniet de bewoner van een adembenemend en uniek uitzicht over Parijs en de Sacré-Coeur Basiliek.

Dichtbij het nieuwe gebouw ligt een kantoor met flexibele werkplekken, een sportschool en een restaurant met gedeelde keuken. Een nieuwe generatie vraagt om nieuwe woonvormen in een veranderende maatschappij.

Hoog rendement

De investering is meer dan rendabel; de bruto huuropbrengsten liggen tussen de 7 en 9%. Het woonconcept is met succes geopend in Amiens, Bordeaux, Compiègne, Grenoble, Lille, Lyon, Pau en nu ook Parijs.

Een woonunit op de 7e etage met 3 suites en eigen badkamer 623,010 euro
Een woonunit op de 6e etage met 3 suites en eigen badkamer 623,010 euro
Een woonunit op de 6e etage met 4 suites en eigen badkamer 838,450 euro
Een woonunit op de 6e etage met 5 suites en eigen badkamer 1,171,450 euro

Investering: verhuur luxe suites Parijs 18e Sacré-Coeur

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze investering voor verhuur van luxe suites in Parijs 18e arrondissement met uitzicht op de Sacré-Coeur. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze investering voor verhuur van luxe suites in Parijs 18e arrondissement met uitzicht op de Sacré-Coeur wilt kopen. 

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze investering voor verhuur van luxe suites in Parijs 18e arrondissement met uitzicht op de Sacré-Coeur. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals investering voor verhuur van luxe suites in Parijs 18e arrondissement met uitzicht op de Sacré-Coeur worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie. 

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoedjungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service. 

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerendgoed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze investering voor verhuur van luxe suites in Parijs 18e arrondissement met uitzicht op de Sacré-Coeur.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Woningen in Parijs

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

 

 

 

 

Pand Beschikt Over

  • Hoge verhuur opbrengst
  • Gewild arrondissement

Locatie