Natuurlijk wilt u het liefste zelf in Mougins wonen. En u wilt uw spaargeld beter laten renderen. Dan is de investering in deze Provençaalse villa niet meer dan een logisch compromis. In samenwerking met een gerenommeerd lokaal verhuurbedrijf kunt u de Mougins villa deze zomer al vullen met de gasten voor het seizoen. Of gaat u het toch zelf gebruiken en kamers verhuren als Bed & Breakfast? De sleutels kunnen van u zijn op 1 juli 2021!

De perfecte verhuur Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk

In Mougins geniet u van een panoramisch uitzicht dat zich uitstrekt tot aan de Middellandse zee. En het is hier zo heerlijk rustig dankzij de ligging aan het eind van een doodlopende weg. Geen auto’s, geen motoren, alleen maar de vogeltjes. Dat uitzicht, daar blijft u naar kijken want door de hoge ligging kijkt uit over het glooiende groene land met de zee aan de horizon.

Toch woont u niet helemaal afgelegen want de winkels van Mougins zijn dichtbij. En u bent natuurlijk in zo’n tien minuten in Cannes waar het zandstrand lonkt. Deze Provençaalse villa in Mougins heeft op 2685 m2 terrein een authentieke jeu de boules baan, een groot zwembad en een aparte studio. Dit zelfstandige appartement is bijvoorbeeld handig voor verhuur van hert grote huis terwijl u dichtbij woont. Of andersom; u verhuurt alleen de studio. Of u verhuurt beiden; u kunt met deze villa in Mougins flexibel zijn.


De perfecte investering: Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk

De perfecte investering: Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk

Op de begane grond is de ruime woonkamer met open haard. Er is een aparte keuken, een aangrenzende studeerkamer, een Master Bedroom met en-suite badkamer en een 2e slaapkamer met doucheruimte. Op het tuinniveau heeft u nog eens 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte, een woonkamer met keuken en wasruimte. Er kunnen nog meer mensen blijven slapen want met de aparte studio komt het aantal slaapkamers op maar liefst zes. Uiteraard is de villa voorzien van garage en een heerlijke riant zwembad van 12 x 6 m.

De perfecte verhuur investering: Provençaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze perfecte verhuur Provençaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze perfecte verhuur Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze perfecte verhuur Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste Provencaalse villa te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals de perfecte verhuur Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk voor een Provencaalse villa

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze perfecte verhuur Provencaalse villa in Mougins Zuid Frankrijk.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Woningen in Parijs

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Panoramisch zeezicht
  • Riant zwembad
  • Zeer geschikt voor seizoensverhuur
  • Ideale Bed & Breakfast
  • Aparte studio

Locatie