Voor wie graag naar de zandstranden van Zuid Frankrijk gaat, is dit 1 slaapkamer appartement in hartje Golfe Juan een slimme investering. Even een weekendje naar de Côte d’Azur; in Golfe Juan woont u midden het dorp op slechts enkele minuten van het strand. Op loopafstand vindt u de bakker, de supermarkt, de bus, de haven met restaurants en het treinstation.

Goed onderhouden 1 slaapkamer appartement met dubbel glas, airconditioning, badkamer en opslagruimte. Meer heeft u niet nodig als ‘pied-a-terre’ in Golfe Juan. Vanaf het geliefde Golfe Juan bent u met de trein in enkele minuten in Cannes of Antibes.

Ook zeer geschikt voor seizoensverhuur. Wie voor een scherpe prijs aan de Cote d’Azur wil wonen, pakt deze kans!

Dit is uw kans: 1 slaapkamer appartement in hartje Golfe Juan

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in een 1 slaapkamer appartement in hartje Golfe Juan in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit 1 slaapkamer appartement in hartje Golfe Juanworden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals dit 1 slaapkamer appartement in hartje Golfe Juan, neem dan contact met ons op. Wij activeren dan een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn.

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

 

 

Locatie