Deze toplocatie Beaulieu sur Mer is alleen voorbehouden aan welgestelde families, die dergelijke luxe stenen villa’s al generaties lang in hun bezit hebben. Wie hier woont, is verzekerd van de beste locatie in Beaulieu sur Mer, met het beste uitzicht op de prachtige baai. Deze prachtige stenen villa is omringd met 300 jaar oude olijfbomen en heeft een woonoppervlakte van 450 m2. De onder architectuur aangelegde tuin om de stenen villa heen is 2660 m2 en biedt privacy en vooral rust.

Karakteristieke stenen villa op absolute toplocatie Beaulieu sur Mer

De stenen villa biedt u 5 ruime en lichte slaapkamers met eigen badkamers. De woonkamer en eetkamer bieden een weergaloos uitzicht van 180 graden over de Middellandse zee. Het zwembad is verwarmd en in de tuin vindt u vele heerlijke terrassen om te zonnen of heerlijk in de schaduw te genieten van zoveel kwaliteit en luxe. Deze stenen villa in Beaulieu sur Mer is een investering in ultieme luxe op ongekend niveau. De stenen villa is verder voorzien van een dubbele garage, vijf parkeerplaatsen, airconditioning en alarmsysteem. Zeldzame kwaliteit op een zeldzame locatie.

Karakteristieke stenen villa op absolute toplocatie Beaulieu sur Mer

Interesse in stenen villa op toplocatie Beaulieu sur Mer?

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een stene villa in Beaulieu sur Mer of ander luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie