Unieke kans: een groot penthouse op loopafstand Sainte Maxime centrum en strand. Deze prachtige kleine residentie is gebouwd met 5-sterrenkwalificatie en alleen hoogwaardige luxe appartementen. In de wijk Pléiade wordt de nieuwe residentie in Sainte Maxime gebouwd. Voor wie op zoek is naar een stadsappartement en toch wil wonen aan de Golf van Sainte Maxime, hebben wij het laatste penthouse met zeezicht beschikbaar; neem contact met ons op voor deze unieke kans. Het penthouse is vorig jaar verkocht maar kwam terug van de bank. Dus het kan van u zijn! Het nieuwe penthouse heeft 3 suites met onafhankelijke badkamers en-suite, een jacuzzi op het terras en 4 ondergrondse parkeerplaatsen.

Groot penthouse Saint Maxime op loopafstand centrum en strand

De afwerking is smaakvol met o.a. grote zandsteen tegels (70×70) in de woonkamer en keuken en brede houten vloerplanken in de slaapkamers. Uniek is dat er een complete keuken met kookeiland wordt geleverd; iets dat bij andere nieuwbouw projecten zelden voorkomt. Het appartement is voorzien van domotica, wordt individueel op gas verwarmd en is volledig omheind. Parkeren doet u in de kelder waarna de lift u naar de gewenste etage brengt. De oplevering is gepland in de zomer van 2021. Met de gunstige ligging en de eigen parkeergarage is dit penthouse in Sainte Maxime ook zeer geschikt voor seizoensverhuur.

Luxe penthouse in Sainte Maxime Pléiade

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over dit penthouse Saint Maxime op loopafstand centrum en strand voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft zoals het penthouse Saint Maxime op loopafstand centrum en strand, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u dit penthouse Saint Maxime op loopafstand centrum en strand al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie