Dit is werkelijk een unieke kans om een nieuwe villa met zwembad te kopen op een geweldige locatie. Uw villa bevindt zich in een nieuw op te leveren beveiligd domein in Grimaud, op slechts 600 meter van de witte zandstranden in de baai van Saint Tropez.

Het vakantiegevoel was nog nooit zo sterk; u bent omringd door wijnvelden en het heerlijke lome ZuidFranse gevoel. Toch valt u hier niet elke dag in slaap; op slechts 1 kilometer ligt het geliefde Port Grimaud waar u heerlijk kunt shoppen of een bootje huren om de omgeving te verkennen. 

Koop een nieuwe villa met zwembad in de Golf van Saint Tropez

De nieuwbouw bestaat uit in totaal 26 villa’s en 20 appartementen. Uw villa met tuin en zwembad koopt u al voor 755.337 euro. En het zijn geen kleine villa’s! Maar liefst 132 m2 woonruimte, vijf slaapkamers, vijf badkamers en een heerlijke tuin met zwembad maken dit tot een ideale aankoop voor vele vakanties.  Voor wie liever geen tuin met zwembad koopt, we hebben ook een aantal appartementen in deze klasse residentie; met 3 slaapkamers voor 444.204 euro.

Investeer nu in een geweldige vakantiewoning op 15 autominuten van Saint Tropez, dichtbij een geweldige golfbaan en op 600 meter lopen naar het strand. Deze woningen zijn uiteraard voorzien van tien jaar garantie. Ook voor een investering is deze nieuwe villa zeer geschikt als verhuur object. Een rendement van 4% is al haalbaar bij 70% bezetting. Vraag naar de geadviseerde en haalbare huurprijzen. Sleutels voorjaar 2021.

Koop een nieuwe villa met zwembad in de Golf van Saint Tropez

Altijd vakantie met een nieuwe villa in Grimaud

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze nieuwe villa in de Golf van Saint Tropez voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Investeer in een nieuwe villa met zwembad in de Golf van Saint Tropez

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze nieuwe villa in de Golf van Saint Tropez, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze nieuwe villa in de Golf van Saint Tropez al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

 

Pand Beschikt Over

  • Automatische poort
  • Zwembad en tuin voor elke villa
  • Beveiligde toegang
  • tegelwerk van vloer tot plafond
  • omkeerbare airconditioning
  • Thermody

    Locatie