Penthouse met dakterras – Cala de Bou, Ibiza. Er is een gemeenschappelijke tuin met toegang tot de zee en een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Dit appartement met groot dakterras is gelegen in een rustig gedeelte in Cala de Bou. Er is een gemeenschappelijke tuin met directe toegang tot de zee en een gemeenschappelijk zwembad. Cala de Bou beschikt over diverse supermarkten, restaurants en winkels. Het vliegveld en Ibiza stad liggen op ongeveer 25 minuten rijden.

Penthouse met dakterras – Cala de Bou, Ibiza

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en beschikt over 80 m2 woonoppervlakte en een dakterras van 80 m2. De living heeft een open keuken en deuren met directe toegang tot het balkon. Er is een aparte slaapkamer aanwezig met inbouwkasten en een aparte moderne badkamer met wastafel, bad en toilet.
Vanaf het balkon is er een beetje zeezicht en een wenteltrap biedt toegang naar het grote dakterras. Hier is ruime voor een grote eettafel, zitgedeelte en chill out. Het dakterras is 80 m2 en biedt uitzicht over de omgeving en heeft tevens een beetje zeezicht.

Penthouse met dakterras - Cala de Bou, Ibiza

De hype in onroerend goed op Ibiza lijkt weer te normaliseren; de prijzen van huizen worden betaalbaarder zoals u op onze site kunt zien. Als u een investering doet om uw woning aan toeristen te verhuren, houd er dan rekening mee dat u uw appartement of villa alleen kunt verhuren als u een huurvergunning hebt. Controleer of het onroerend goed een “Cedula“heeft, een certificaat van bewoning.

Om de toeristenvergunning te krijgen en uw eigendom te verhuren, mag het niet meer dan zes slaapkamers hebben en moet het geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Er moet één badkamer zijn voor maximaal vijf personen en twee badkamers voor zes tot acht personen, drie badkamers voor negen tot 11 personen en vier badkamers als u van plan bent uw woning op Ibiza te verhuren aan 12 personen. Zorg ervoor dat alle verzekeringen aanwezig zijn. Om te voorkomen dat u worstelt met de beroemde papieren Spaanse jungle, raden we aan om een advocaat in te huren om di te regelen. Uiteraard kunnen wij u in contact brengen met een goede Ibiza advocaat via ons lokale netwerk. De advocaat zal ervoor zorgen dat de twee belangrijkste formulieren over het onroerend goed worden ingediend bij de afdeling Toerisme van Ibiza.

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties 

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie