Riante finca met verhuur licentie – Sant Josep de sa Talaia, Ibiza. Idyllisch authentiek vrijstaand Ibizencan landhuis, ook bekend als een “Casa Payesa”. Het huis is gebouwd in 1900 en ligt in de buurt van KM 3 van de weg van Ibiza naar San Jose. Het is rustig gelegen en ver genoeg van de hoofdweg. Dit gewilde gebied ligt dicht bij verschillende stranden zoals Es Cavallet, Salinas en Cala Jondal. Het ligt dicht bij verschillende scholen, evenals de luchthaven, winkels en supermarkten. Deze Finca ligt op een prachtig stuk grond van 11.000 m² met verschillende fruitbomen en is omgeven door oude stenen muren.

Riante finca met verhuur licentie – Sant Josep de sa Talaia, Ibiza

Deze authentieke finca heeft een prachtige woonkamer op split-level. Het bovenste niveau is waar de tv-ruimte met zijn bibliotheek is gemaakt, de open haard en een groot ligbed zorgen voor een gezellige sfeer. Er is een aparte keuken met eethoek, allemaal ingericht met originele details. De ruime keuken heeft een tweede eetkamer met bijkeuken, wasruimte en een gastentoilet. Deze mooie finca telt in totaal 5 slaapkamers, 4 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer.

Riante finca met verhuur licentie - Sant Josep de sa Talaia, Ibiza

Er zijn 2 badkamers ensuite en 1 aparte badkamer. Beneden bevinden zich 1 eenpersoonskamer en 2 tweepersoonsslaapkamers, een daarvan is de ruime slaapkamer. Boven bevindt zich de logeerkamer met een eigen ensuite badkamer en een groot terras. Aan de andere kant van dit terras bevindt zich de 5e slaapkamer met tweepersoonsbed.

Rondom het huis zijn verschillende (overdekte) terrassen waardoor dit huis ideaal is om buiten te leven. Rond het ruime zwembad is veel ruimte om te zonnen en vanaf hier kunt u genieten van de prachtige omgeving.

Extra informatie

Het hoofdhuis bestaat uit 240 m², verdeeld over 2 niveaus (veranda terrassen niet inbegrepen)
De garage / berging (24 m²)
Zwembad van 70 m²
Alle plafonds zijn gemaakt van de klassieke oude sabina houten balken

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Locatie