Dit is het soort onroerend goed in Italië dat zo in een James Bond-film past. Een prachtig en uniek pand in het hart van het romantische Venetië, vlakbij de beroemde Rialto-markt. Hier bieden we een appartement (een dubbele zogenaamde ‘nobele verdieping’, gebouwd in 1700) van 500 vierkante meter op de derde en vierde laatste verdieping in een erkend historisch paleis uit de achttiende eeuw (Palazzo Storico Notificato del XVIII secolo). Begane grond: toegang via de inkomhal met waterput, magazijn van 50 m2 met dubbele waterdeur en overkapping voor een typisch Venetiaanse boot. Of uw Nederlandse sloep.

Uniek pand van 500 m² met boothuis bij Rialto-markt, Venetië, Italië

Uniek pand van 500 m² met boothuis bij Rialto-markt, Venetië, Italië

Hof van het pand met tweede onafhankelijke toegang en twee verdere magazijnen. Vanuit het trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de derde verdieping: Woonkamer – eetkamer met verticale raam en balkon, slaapkamer / studeerkamer met eigen kapel en toegang tot een panoramisch terras, keuken met terras, slaapkamer met hoofdbadkamer, kleedkamer, nog twee slaapkamers en kasten.

Uniek pand van 500 m² met boothuis bij Rialto-markt, Venetië, Italië

Vanuit de hal in de keuken leidt via een binnentrap naar de vierde en tevens bovenste verdieping: drie slaapkamers met drie badkamers, grote zolder / zolder en diverse bergingen op zolder. Het pand is gelegen in een rustige omgeving met betrekking tot de toeristenstroom, maar tegelijkertijd ligt het op vijf minuten lopen van de Rialtobrug, een zeer centraal en goed bereikbaar gebied. De woning moet worden gerestaureerd. Een ‘must see’ als u op zoek bent naar een uniek pand in Venetië. Een grachtenpand in Amsterdam is duurder en dit is vele malen origineler. En zeg nu zelf; die Italiaanse espresso smaakt hier toch het allerbest.

Uniek pand van 500 m² met boothuis bij Rialto-markt, Venezia, Italië

Neem contact op met Ab en Jo voor meer informatie en om een ​​bezoek te plannen om deze en misschien andere vergelijkbare panden te bezoeken. We wonen in de buurt van de grens met Italië en ons partnernetwerk is zorgvuldig geselecteerd om u dezelfde professionele service te bieden. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Italië staat bekend om zijn kunst, architectuur, voetbal, mode, opera, literatuur, design, film, auto’s en natuurlijk het goddelijke eten! La Bella Italia biedt een nieuwe manier van leven; het is meer ontspannen maar nog steeds vol ‘temperamento’. Vastgoed kopen in Italië is meer dan een investering; meer dan 70% van de huiseigenaren in Italië woont in het eigendom dat ze bezitten. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in Italië om een ​​paar keer per jaar van La Dolce Vita te genieten, is dit een zeer verstandige en zonnige investering. Er zijn enkele basisregels voor het onroerend goed spel in Italië.

Vastgoed kopen in Italië

Koop nooit van een compleet onbekende. De geschiedenis heeft geleerd dat het beter en veiliger is om te kopen via een geregistreerde lokale makelaar. En het liefst een makelaar die wij kennen en aanbevelen. Net als in Frankrijk, Ibiza en Portugal geven wij u eerlijk advies over de woning. Transparantie is essentieel voor onze service en we zullen ons best doen om het Italiaanse huis te vinden dat u zoekt!
De eigendommen die wij u aanbieden zijn rechtstreeks van de eigenaar en dubbel gecontroleerd door onze Italiaanse partner. Geen verrassingen, of in ieder geval alleen goede! Italië is erg gewild om tijdens de vakantieperiode een villa te huren. Dit kan een interessante inkomstenbron opleveren. Als u graag in contact blijft met ons netwerk, schrijf u dan gratis in op onze vastgoednieuwsbrief voor een regelmatige update over interessante panden in Italië, Côte d’Azur, Portugal en Ibiza.

Meer aanbod Italiaanse huizen vindt u op onze internationale website. We zijn nog maar net begonnen met de promotie; onze partners hebben in totaal meer dan 5000 woningen in Noord Italië, dus we helpen u graag om de juiste woning te vinden.

Locatie