Als u Cannes uitrijdt via Boulevard Carnot dan komt u vanzelf in Le Cannet. Verliefde stelletjes gaan maar al te graag naar Le Cannet want vanaf het centrale plein kunt romantisch dineren met een uitzicht over Cannes en de zee.

In de heuvels van Cannes kunt u heerlijk wonen met altijd een frisse zeebries en de rust van de Provence. Al woont u natuurlijk wel aan de Cote d’Azur met het bruisende Cannes op een paar autominuten afstand.

Modern nieuwbouw appartement in de heuvels van Cannes

Modern nieuwbouw appartement in de heuvels van Cannes

Le Cannet, gelegen op de hoogten van Cannes, biedt ongelooflijke en inspirerende panoramische landschappen. De beroemde schilder Pierre Bonnard, de ontwerper Raymond Peynet, de schrijver Prosper Mérimée; ze hebben allemaal Le Cannet als hun woonplaats gekozen.

Le Cannet is een echte bloemenstad met mooie historische plekken waar u heerlijk kunt dwalen door de Middeleeuwse straatjes. Uw nieuwbouw appartement in de heuvel van Cannes is verre van Middeleeuws; hier woont u in een supermoderne residentie met heerlijk zwembad. De moderne nieuwbouw appartementen hebben grote terrassen om volop van het Zuid Franse zonlicht te genieten. Kies uit een studio, een twee slaapkamer appartement of een drie slaapkamer appartement.

Modern nieuwbouw appartement in de heuvels van Cannes

De prijs die we laten zien van 470.000 euro is voor een drie slaapkamer appartement op de 3e etage. We hebben meer variaties qua formaat, al moet u snel zijn want dit project is mooi, het ligt zeer gunstig en Le Cannet is gewoon zeer geliefd.  Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst.

Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie