Le Cannet bevindt zich in het hart van de zeven heuvels rondom Cannes. Een rustige omgeving met het bruisende centrum van Cannes op slechts enkele minuten met de auto of de Palm Expres. Le Cannet is ook een romantisch dorpje met een prachtig Middeleeuws centrum en het beroemde Place Bellevue. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren onder de honderden jaren oude bomen op het gezellige plein. Het uitzicht op Cannes vanaf uw stijlvol gedekte tafel met de zee aan de horizon is prachtig.

Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving van Cannes

In de wijk Haut Cannet verschijnt deze kleine moderne nieuwbouw, aan het eind van Boulevard Carnot rechtsaf, bij de rotonde. Een rustige groene woonwijk met alle winkels op loopafstand. Feitelijk de perfecte plek om van de rust van Zuid Frankrijk te genieten met de stranden en de restaurants in de buurt. U bent in 5 minuten in het Middeleeuwse centrum maar ook zo op de A8 of in Mougins.

De eigentijds vormgegeven residentie is ontworpen door architectenbureau Bruno Focheux. Rond een sobere, compacte en zeer lichte massa, geeft het project een prominente plaats aan buitenruimtes door het spel van vaste stoffen en holtes, schaduw en licht te versterken. De hoeken worden gemarkeerd door diepe loggia’s, uitstekende balkons of ruime terrassen in de schaduw van betonnen kappen.

Le Cannet nieuwbouw wonen in groene omgeving van Cannes

Een selectie van verfijnde kleuren en meerjarige materialen accentueert op elegante wijze de façades: basaltgrijs reliëf pleisterwerk op de begane grond, pleisterwerk afwisselend gebroken wit. De kleuragenten zijn zorgvuldig gekozen met steen en beige tinten op de vloeren, ramen en openslaande deuren in donkergrijs aluminium, helderglazen reling. Een 4-zijdig dak in rode kanaaltegels maakt het plaatje compleet. Maak uw keuze uit verschillende appartementen, van 1 en twee slaapkamers tot het penthouse op de bovenste etage. Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid.

Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Le Cannet nieuw penthouse in groene omgeving Cannes.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map